Junibuketten

Fra meg til deg på denne stormende fredagskvelden – junibuketten. En bukett som er så overdådig som den kan bli. Fylt opp med bare blomstenes dronning, de vakre peonene. Og årets desidert største bukett (så langt). Nå er det ikke sikkert det uler i ventilene hos alle dere som leser kattelivet, men her kjente jeg at vi hadde bruk for litt sommerstemning. Og det får man virkelig av denne buketten!

Jeg sier som Sebastian skrev på bloggen sin, at så lenge det finnes peoner og få tak i vil jeg ikke ha noe annet i vasene. Derfor måtte junibuketten være full av peoner. Men så var det også litt tilfeldig hvordan denne buketten ble til. Jeg hadde nemlig sendt kjæresten for å plukke med seg tre Coral Charm og en stor bukett Sarah Bernhardt på Sonja Blomster, og jeg hadde egentlig ikke planlagt at de skulle stå i samme vase. Men allerede dagen etterpå fikk jeg en bukett med Odile i gave hos snilleste Trine ♥ I tillegg fant jeg en bukett av samme typen på Rema som bare måtte reddes. De ropte etter meg. Så sånn ble junibuketten til. Og sånn ble den  stor.

Coral Charm er jo som dere vet favoritten. Den er knallrosa og lukket på dag en. Åpner seg mer og mer på dag to. Og denne fargen får den når den er ca. tre dager gammel. Det er da jeg syns den er aller finest.

Men Odile er bra vakker den også med sin renhet og eleganse.

Jeg syns junibuketten ble riktig så fin denne gangen. Det er en sånn bukett som man har vanskelig for å slutte å se på. Som man snur seg etter når man går forbi, og som får deg til å smile. Lenge. Så jeg håper dere smiler nå 😉 Helgeklem fra oss i kattelivet.

4 Comments

 1. Eirin

  Åh så fin! Jeg er alt for dårlig til å bruke penger på buketter. Her er det mye grønne planter som står lenge, litt gjerrigknark😂

  • Ida

   Hehe, ja jeg er jo litt i andre enden da, for jeg bruker ganske mye penger på snittblomster og buketter. Men jeg kjøper ikke så mye klær og sånt, og har alltid en enorm glede av alle de fine blomstene 😉 Men jeg regner med du koser deg med grønnplantene dine du også 😉

 2. Nok ein vakker blomsterbukett! Blir så glad av å sjå bukettane dine 😀 Håper du har hatt ein bra måndag, klem <3

  • Ida

   Tusen takk Silje ♥ Så godt å høre at blomsterbukettene mine kan glede andre også 😉 Vi har hatt en veldig fin mandag, og nå begynner det å nærme seg ferie for oss også. Så nå gleder vi oss veldig. Stor klem tilbake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *