Sommerens ønskeliste

Tenk dere, nå er sommeren rett rundt hjørnet. Vi har jo fått en liten forsmak allerede, noen varme dager med sol. Men hos oss her nord kan det variere så mye at det like gjerne kan føles høstlig, ja omså vinterlig nå i juni. Men lengselen er likevel stor. Og tanker og drømmer om hva som skal komme. Jeg er som vanlig fokusert på mengder med blomster, rosévin og striper. I tillegg har jeg lyst på en stråveske som skal være stor nok til å romme ingrediensene til en piknik. Og en terrakottafarget linkjole hadde heller ikke vært å forakte. Her er sommerens ønskeliste:

♦ Jeg vurderer å kjøpe stripete stolputer til hagen, disse fra Nille var jo veldig fine
♦ Julia Child sin Mastering the Art of French Cooking, jeg lengter etter fransk mat nå
♦ Ny vekkerklokke i gammeldags stil fra IKEA
Terrakottafarget sommerkjole, men aller helst en i 100 % lin
♦ Rose Hibiscus Hydrating Face Mist, en dusj av sommer i ansiktet
♦ Mengder av blomster og spesielt Dronning Ingrid pelargonia
♦ Ny og spennende rosévin
♦ Blue Elements krus fra Royal Copenhagen, egentlig litt dyr men sååå fin
♦ Stråveske til både byturer og piknik
♦ En god balsamico til sommerens mange grillmåltider
♦ Hammershøi kakefat på stett, perfekt for sommerlige fromasjkaker

4 Comments

 1. Eirin

  Åh Lin <3. Det er det beste med sommermoten, at det er så mye linprodukter i butikkene. Ikke svette polyesterkjoler som man finner så mye av på vinteren. Får veldig sommerfølelse av denne ønskelisten!

  • Ida

   Så hyggelig at du be inspirert Eirin 😉 Det var akkurat det jeg håpet på! Og lin er jo mye bedre til sommergarderoben enn klamme syntetiske stoffer som du nevner. Jeg elsker lin ♥ Og kanskje spesielt linsengetøy. Har du prøvd det?

    • Ida

     Det er litt dyrt, men SÅ verdt det! Vi har kjøpt både fra Kid og Jotex, og det er det beste sengetøyet vi har. Godt å ligge i både når det er varmt og kaldt. Akkurat nå er det halv pris på de som de selges på Kid, så det blir nok en tur dit på oss denne uka 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *