Vinterfluff

Nå om dagene har vi annen hver dag med vår og vinter. Den ene dagen regner det og verandaen, veien og kaia blir helt bar. Så neste dag igjen daler det ned den mest luftige snøen du kan tenke deg. Som bomull eller sukkspinn, ja den fineste vinterfluff. Og den legger seg rundt og på alle overflater. Omkranser oss. Pakker oss inn. Det er en helt magisk stemning.

Jeg har ikke hatt ork til å ta i kameraet denne uka (ja sånn er det når basseluskene bestemmer). Men omtrent sånn her har det sett ut. Lunt og koselig.

Og selv vi egentlig lengter mot vår, varme og farger, er det helt greit. Vi nyter det likevel, for vi vet at det er kortvarig. Dessuten er det så fint. Er du ikke enig?

Et helt midlertidig vinterfluff er til for å nytes. Ikke glem det da.

2 Comments

  1. Du er god som klarer å sjå det fine med snø 😉 Eg prøver, og får det til femti prosent av tida, men dei resterande femti synest eg dei kvite dottane berre er i vegen! Så der har eg eit forbedringspotensiale, hihi! God måndag <3

    • Ida

      Hehe, ja jeg er nok over gjennomsnittet glad i snø 😉 Og det til tross for at jeg ikke er noe skimenneske. Men jeg elsker stemninga og lunheten som kommer med snøen. I mørketiden blir det lysere. Også blir alt så rent. Også elsker jeg følelsen når snøen knaker under beina mine. I tillegg er det sånn hos oss her Nord på denne tiden av året, at alternativet til snø er regn. Og da vil jeg myyye heller ha snø. Regn når det er varmere er ok, men ikke når det er så kaldt som nå. Riktig god mandag til deg også Silje ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *