Lykkedagen

I dag er det den internasjonale lykkedagen, og sånt blir man jo glad av. I kattelivet har vi stort fokus på lykke, og da spesielt hverdagslykke. De små tingene som får oss til å smile litt ekstra. De som setter gullkant på dagene.

Det kan være en rykende varm kopp med te. En bukett med friske blomster. En koselig frokost med stearinlys i mørket sammen med kjæresten. En god film. En god bok. Magisk himmel. En laaaang telefonsamtale med min gode Disney-venninne. Eller med pappa. Varme lester på føttene, strikket av den snille stemora. Musikk som treffer meg rett i hjertet. Å være kreativ. Blomstene i hagen vår. Naboen som stopper å prater med meg. Rent sengetøy på senga. Å synge. Å danse. Ja lista er lang. For jeg har alltid hatt veldig lett for å glede meg over de små tingene. Og det er jeg veldig takknemlig for.

Men min største lykke i livet er uten tvil kjæresten og Bianco ♥ Bare nå når jeg skriver disse ordene kjenner jeg tårene i øyekroken og en enorm varme av lykke som brer seg i hele kroppen. Ikke ante jeg at man kunne føle seg lykkelig en gang. Når vi trekløveret koser oss sammen forsvinner alle bekymringer. Alle uoppnåelige mål, materialistiske ønsker og tanker om noe bedre. For når man ser alt i en større sammenheng, når man måler opp alt mot alt, da finnes det ingen større lykke i livet enn de du er glad i.

Bare en liten ting å tenke på på selveste lykkedagen, i dette samfunnet hvor så mange strever for å bli bedre og mer lykkelig.

5 Comments

  1. Ingunn Walsøe

    Så bra skrevet Ida mor. Og jeg er helt enig med deg. Vi burde alle bli flinkere til å glede oss over de små tingene i livet. Dessverre har mange så lett for å tenke at hvis jeg hadde hatt det eller den så ville jeg vært helt lykkelig- Vi er alle ansvarlig for sin egen lykke. Ta vare på nuet og nyt livet. Jeg er foresten så glad over å ha deg i livet mitt. Selv om vi ikke sees så ofte så er det en fin tanke å vite at du er der ute.

    • Ida

      Bestaste Ingunn ♥♥♥ Det va utrulig fint sagt! Tusen takk, og æ e åsså SÅ glad før å ha dæ i livet selv om vi ikkje møtes så ofte.

  2. Åh, dette var fint! <3 Det gjelder å huske på de positive tingene; nyte den teen, kjenne på den klare luften, høre på den fine fuglesangen. Det er viktig, spesielt når ting føles litt tungt en dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *