I bloggverdenen VII

Fantastiske Emma står på for miljøet og jeg kan ikke få sagt nok hvor imponert jeg er over henne. Ikke bare har hun vært med på å starte Klimatklubben.se, men hun har også tatt et veldig viktig standpunkt for 2019. Hun velger bort flyet. Jeg syns det er så bra og modig gjort av Emma, for jeg vet at hun får mye kritikk og motgang også. Men heldigvis er vi mange som lar oss inspirere. Emma er dessuten veldig god på å vise oss at vi kan leve godt uten at det skal gå så hardt ut over miljøet. Og det er bragd i seg selv når man driver en blogg som skal generere inntekt. Kreative tips og inspirasjon kan du finne her.

Synne tar oss med igjennom prosessen det var å finne den perfekte grønne ringen som hun alltid har ønsket seg. En ordentlig fin liten historie. Og spesielt slutten som gjorde meg så glad og varm i hjertet. Les den, du blir ikke å angre!

Søte Frida viser oss hvordan man kan lage bivoksduker som er en fantastisk erstatning til plastfolie og plastposer. Jeg har hatt lyst til å lage sånne i lang tid nå, og syns Frida sin metode virker veldig enkel og bra. Stoff har jeg mer enn nok av (som dere vet). Så da er det bare å bestille bivoks.

Mathilde Nicoline har tatt de mest fantastiske bildene av en kunstløper på Mjøsa. Bildene er full av snø, is, blåe farger, bevegelse og styrke. Mer vinterlig kan man vel ikke få det. Og jeg blir bergtatt, og kanskje spesielt på denne tiden av året. Ingen tvil om at Mathilde Nicoline er en fantastisk fotograf! Jeg drømmer om at hun skal ta bildene av bryllupet mitt (hvis bare noen får seg til å fri snart).

Så skal vi bevege oss over i en litt annen årstid. For nå om dagene får jeg sånn vårstemning av å lese Silje sin blogg. Se bare! Gresset har begynt å bli grønt, hønsene koser seg ute og snøklokkene blomstrer. Laaangt ifra sånn som vi har det her oppe i nord. Våren bruker tidligst å komme i slutten av april. Og aller helst i mai. Også er det ikke rent sjelden at våren ikke kommer i det hele og det store. At vi nesten går direkte fra vinter til en slags sommer. Halvdan Sivertsen bruker jo å si at vi har etterslep på våren. At årets vår er fra 2005. Haha, vi får håpe den kommer i år da. Men imellomtiden finner jeg vårstemning hos Silje.

Også ble jeg så glad når Johanna Bradford tipset om denne fine bloggen til Sebastian som inneholder omtrent alt jeg liker. Blomster, bruktfunn, masse terrakottapotter, varme farger, herlig interiør og feelgood. Og jeg har så vidt begynt å bli «kjent med» Sebastian, men jeg kjenner at jeg liker han bedre og bedre jo mer jeg leser. Han er som meg, elsker å gå barføtt og i pyjamas hjemme (i mitt tilfelle morgenkåpe/kimono), og ser lykken i små detaljer som magisk lys på kjøkkenet. Hverdagslykke som jeg også er så glad i. Og jeg er superinspirert av leiligheten hans. Så nå har jeg fått en ny blogg på blogglista mi.

6 Comments

 1. Blir ordentleg inspirert av klimaengasjementet til Emma. Heiar så mykje på ho og dei andre som har starta Klimatklubben! Har lurt på å lage bivokspapir sjølv, og kjekt med ei påminning med ei lenkje vidare til nokon som har gjort det sjølv og som viser kor enkelt det faktisk er. Og alltid stas å bli nemnt i eit slik innlegg ^^ Håper måndagen din har vore bra 🙂

  • Ida

   Så godt å høre at disse tipsene kan komme noen til gode 😉 Og Emma er bare fantastisk. Det skulle ha vært mange flere som henne. Her har jeg fått en forkjølelse innabords, men jeg syns mandagen så langt har vært kjempefin likevel. Vi har nydelig sol, så da slukkes alle sorger (om basselusker og slike ting). Håper du også har hatt en fin start på uka. Og takk for at du kommer innom og legger igjen så fine kommentarer Silje ♥

 2. Så fine tips, og så hyggelig å få være med <3
  Det er så kjekt at det alltid finnes noe inspirerende man ikke har oppdaget på internett, hoho!

  • Ida

   Så fantastisk at det er enda flere som kan dra nytte av disse tipsene. Og så klart jeg måtte ha med historien om ringen din Synne ♥ Jeg ble så glad når jeg lesten den og tenkte at det var den beste nyheten jeg har fått på lenge 😉

  • Ida

   Så hyggelig kommentar Frida 😉 Takk! Og veldig koselig at du syns det var fint at jeg tipset om bivoksdukene dine. Jeg gleder meg til å prøve selv. Klem tilbake

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *