Fjortis

I dag er det ett år siden vi fikk tenåring i huset, og verdens beste lille pus blir hele 14 år. Tenk! Nå er Bianco fjortis. Men heldige som vi er er det ingen «fjortisnykker» ute å går. Bianco er nemlig den snilleste og mest medgjørlige pusen som finnes. Selvfølgelig er vi litt inhabil, men det er helt sant! Dyrelegen har sagt det så mange ganger – at hadde alle dyrene vært  snill som Bianco, så ville de ha hatt en enkel jobb. En gang kalte hun han til og med for en ekte hverdagshelt. Gjett om vi var stolt da!

Og Bianco er en ekte hverdagshelt. Vår hverdagshelt. Han gjør dagene våre så fine og gode at livet rett og slett blir bedre å leve. Uansett hva vi gjør her hjemme er Bianco sammen med oss. Jeg og kjæresten har hver våre «rutiner» med Bianco. For meg er det å finne han på morgenen og si hei til han for så å få en liten hilsen tilbake. Da blir jeg så varm i hjertet. Ofte legger han seg til rette i sofaen idet jeg er klar for å sette meg der å spise frokost. Og det er alltid tid til kos. Alltid! For kjæresten er det når han kommer hjem fra jobb. Da sitter Bianco klar og venter på han (han vet alltid når han kommer). «Heeeei Bianco» sier kjæresten lenge før han enser meg, og så begynner en fast runde med du-må-få-tak-i-meg-før-vi-kan-kose. Ofte med ytterjakka enda på. Hehe, de er litt av et syn.

Vi er så heldige som har han! Og det er helt rart å tenke på at han nå er som en gammel herremann å regne. Han er jo fortsatt vår lille baby. Men samtidig ser vi at tida og alderen har satt sine spor. Og det er litt sårt, for det minner oss på at tiden vår med Bianco ikke vil vare evig. Det er innimellom noen tårer og bekymringer. Spesielt på grunn av astmaen og den kraftige astmamedisinen. Men vi gjør alltid vårt beste for å kose oss. For å utnytte den tiden vi har sammen. Mange dager vil jeg faktisk ikke gå ut en gang, fordi jeg bare vil være sammen med Bianco. Hehe, ja så glad kan man være i noen ♥

Vi er så takknemlig for at vi har Bianco. Hver dag med han er en gave. Så håper vi at vi får ha han så lenge som mulig. Men nå blir det tunfisk og masse kos, hele helga!

God helg alle sammen!

5 Comments

  • Ida

   Snille gode Silje, tusen takk ♥ Og han er virkelig verdens herligste lille pus. Med masse personlighet 😉 Helgeklem til deg fra oss!

 1. ingunn

  Da minner han litt om vår Galadriel. Hun var også den første mannen min traff når han kom hjem fra jobb. Hvis han ikke hadde tid til å hilse mjauesteten ble det krise da hun gikk rundt og mjauet sårt. Etter middag la hun han far, Da ventet hun til han hadde lagt seg og hoppet opp i armkroken hans og lå der og pratet med han til han sovnet. Har du prøvd å synge for Bianco? Galadriel likte når jeg sang dream a little dream of me før hun skulle sove om ettermiddagen.

  • Ida

   Åååå så fint å høre om ho Galadriel Ingunn ♥ Ho va så nydelig! Og så artig at du nevne det med synging. Enkelte kvelda bruke æ å gå rundt å bære på han mens æ syng. Stortsett sånne rolige låta som dream a little dream. Og kjæresten bruke å spelle gitar til han Bianco, og han har tilogmed laga en sang til han 😉 Haha, æ e no glad før at ikkje alle kan se oss bestandig 😛 Crazy cat people.

   • Ingunn

    Æ hadde en litt omskrevet versjon av «so ro lille mann» fra dyrene i Hakkebakkeskogen. Hos oss blei det so ro Fia mor. Den var ho ikke så glad i. Men dream a little dream var new som roa ho ned. Da malte ho, trakk på klørne og så på mæ med store øya. Til slutt strauk æ ho over hodet sa sove godt vennen, mor e gla i deg. Og fikk alltid ett litt her til svar-. Jada folk som ikke har kat skjønne ikke oss. Man må jo prate til dem og synge også. Dem e jo babyen våres

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *