Orange breakfast

Når jeg kom over en boks med multebær i fryseren en søndagsmorgen, kom jeg til å tenke på at Johanna Bradford hadde lagt ut et frokosttips på havregrynsgrøt med hjortron (som det heter på svensk) på bloggen sin. Da visste jeg at det var dette jeg skulle spise til frokost denne dagen. Og siden vi hadde en hel pose med blodappelsiner liggende i kjøleskapet ble det det også attåt. Jeg tenkte ikke over det før jeg satt meg ned med bordet hvor de orange nellikene sto at dette rett og slett ble en hel-orange frokost. Alt matchet nesten litt for godt.

Og grøten! Ja, den var bare heeelt nydelig god. Og heldigvis er oppskriften enkel. Johanna sin finner du her, men jeg gjorde som vanlig min «Ida-vennlig» uten sukker og alt det der, og endte opp med byggrynsgrøt toppet med gresk vaniljeyoghurt, multebær, soyamelk og et dryss kardemumme. Det var nesten som det av og til smakte boller. Altså nam!

Blodappelsinen er så gode nå. Saftige og søte.

Ikke så dumt å spise hel-orange frokost når den er god!

Dette er blitt en ny frokostfavoritt her hjemme. Jeg har allerede spist den maaange ganger. Men nå begynner det å minke i multebærboksen, så det spørs om det ikke blir en liten frokostkrise i kattelivet snart. Hehe! For god er denne grøten at til og med kjæresten som ikke en gang liker multebær spiser den. Så da skjønner du vel at du bare prøve den?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *