Mens du sover på sofaen

Mens du sover på sofaen ser jeg resten av filmen vi begynte å se sammen.

Mens du sover på sofaen leser jeg blogger, bøker og interiørblad i timesvis.

Mens du sover på sofaen sitter jeg på stuegulvet og pakker julegaver og synger julesanger sammen med Bianco.

Mens du sover på sofaen går jeg og legger meg i senga. Men jeg vekker deg ikke for Bianco har lagt seg oppå dyna di, og noen netter er det helt greit med større armslag og en malende kattepus ved min side.

Mens du sover på sofaen lager jeg middag eller kveldsmat.

Mens du sover på sofaen drikker jeg tekopp etter tekopp mens jeg ser på den fine utsikten fra stuevinduet.

Mens du sover på sofaen henter jeg stoff i alle farger og mønster som jeg legger utover hele stuegulvet. Jeg måler og klipper og planlegger noen ganger så lenge at jeg ikke orker å hente fram symaskinen. Men noen ganger syr jeg. Mens du sover på sofaen.

Mens du sover på sofaen hører jeg på musikk. Nat King Cole, Chet Baker, Unni Wilhelmsen, Beverly Craven og Margaret Whiting, Bare rolig musikk.

Mens du sover på sofaen henger jeg opp klesvasken og stabler i oppvasmaskinen.

Mens du sover på sofaen prater og koser jeg med Bianco.

Mens du sover på sofaen baker jeg kaker. Til 17. mai, til bursdager, til jobben din. Jeg pisker krem og eggedosis. Mens du sover på sofaen.

Mens du sover på sofaen surfer jeg på nett. Jeg surfer alt for mye på nett mens du sover på sofaen.

Du sover igrunn mye på sofaen. Men jeg liker det! Det gir trygghet, ro og god stemning. Faktisk så god stemning at det er vanskelig for meg å legge meg da. Det er selskap på en helt annen måte. Sånn er det mens du sover på sofaen.

6 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *