God jul fra oss i kattelivet!

Tenk dere, nå er vi der! På selveste julaften. En av de fineste dagene i året. Og det er nesten ikke til å tro med tanke på hvor hektisk desember har vært. Jeg som en stund trodde vi ikke skulle komme i mål. Men så viser det seg at jula kommer selv om vi hverken rakk å vaske kjøkkenvifta eller komfyren. Og selv om jeg ikke fikk farget etterveksten min, og mange av desemberaktivitetene måtte avlyses. Og nå betyr det faktisk ingenting.

For nå er det tiden sammen med de jeg er glad i som er viktigst. Nå skal vi sove lenge, spise gode og lange frokoster, og se filmer, sammen. Jeg gleder meg til å spille Cluedo og Ticket to ride med storebror og mamma. Og til at Bianco skal ligge midt i tre-seteren slik at jeg og kjæresten må sitte sammenklemt i to-seteren mens vi drikker jule-te og ser ut av vinduet (ingen tvil om hvem som er sjefen her i huset). Jeg gleder meg til å se en splitter ny Agatha Christie 2. juledag. Og til å gå tur i snøen sammen med kjæresten, og høre at det knirker under skoene. Ja for i går våknet vi til hvit bakke og dalende julesnø.

Nå har vi det så utrolig godt, og ønsker det samme for alle dere andre. Vi håper dere gjør akkurat det dere liker best, uansett hvor dere er. Og at dere har noen å gjøre det sammen med. For denne tiden og disse dagene er virkelig til for å deles.

Riktig god jul fra oss i kattelivet ♥

2 Comments

  1. Brettspel, blant anna «Ticket to Ride», er klassikar her i heimen også – fekk faktisk fire nye brettspel no til jul 😀 Eg sit også her og gleder meg til Christie-krim på skjermen i dag. Håper du har hatt ei flott juleferie så langt 🙂

    • Ida

      Oi så heldig du er 😉 Brettspill er en fantastisk fin ting å få i julegave. Så langt har vi bare spilt en runde Ticket to Ride, men skal straks spille Cluedo. Og Agatha Christie-krimmen har vi spart til i kveld når kjæresten kommer hjem igjen. Vi storkoser oss! Håper dere også har en fin jul ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *