Fint akkurat nå

Det er alltid så mye nytt og fint i forbindelse med jula. Og i år føles det som det er ekstra mye fint. Jeg kan nemlig ikke huske at jeg har hatt lyst på så mange nye «juleting» før. Jeg som alltid har vært så fornøyd med det jeg allerede har… Jeg tror det må være fargepaletten som passer meg så godt denne gangen. Og kanskje at stilen forandrer seg litt med alderen? Her er iallefall det jeg syns er fint akkurat nå:

Kakeboksene til Søstrene Grene. Se så nydelige farger! Men jeg tror de hadde vært enda finere uten motivet på lokket.

Ffion stoff fra Liberty. Jeg så i et interiørblad at noen hadde sydd seg pute av dette stoffet og ble umiddelbart forelsket. Dette ville ha blitt en perfekt julepute i kattelivet. Jeg skulle virkelig ønske det var litt lettere å få tak i Libertystoff. Sukk.

Ferm Living sine julestrømper i velurstoff. Har du sett finere julestrømper?!! Jeg likte spesielt godt den rosa og den vinrøde. Men her i huset har vi allerede julestrømper, så det er ikke lov å kjøpe seg nye. Og bra er det for prisen på disse er nokså stiv.

Julekolleksjonen til Son de Flor. Jeg elsker allerede alt de har. Alt av skjørt. Og alt av kjoler. Men julekolleksjonen er så spesiell og fin at jeg ble helt varm i hele kroppen. Den fikk meg til å lengte til skog og mark og gamle dager. Der dagene bare forsvinner bort i mose og lin. Jeg likte spesielt godt denne kjolen med broderi på kragen.

Og disse nydelige champagneglassene fra Hadeland. Perfekt for en juleaperitiff eller velkomstdrink på nyttårsaften. Og drinken ser jo så godt ut at jeg får lyst å strekke hånda inn i bildet å ta meg en «sip» fra glasset.

Og til slutt syns jeg dette samarbeidet mellom Mester Grønn og Fretex er så fint. De har brukt gamle bokpermer til å trykke ut fra-til-lapper (eller juletrepynt om du vil). På denne måten får de igjenbrukt bokpermene som ellers ikke kan brukes til så mye, og folk får gleden av å kunne kjøpe helt unike fra-til-lapper som ingen har maken til. Miljøvennlig og fint. Rett og slett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *