Til Ida fra Ida

Til bursdagen min fikk jeg en rabattkode fra Footway, og jeg funderte lenge på hva jeg skulle bruke den til. Altså hvor artig er det ikke å ha bursdag når man får så mye fint fra butikkene, les – salte karamelltrøfler, bergamotkrem og mye mer. Men man skal ikke alltid la seg rive med av rabattkoder, for de bidrar ofte bare til økt forbruk.

Men så kom jeg til å tenke på at jeg sett på disse fine tøflene maaange ganger. De gamle rosa er riktignok bare et år, men jeg sliter hardt på tøfler at det er greit å ha et par i bakhånd. Jeg kjenner ingen andre som bruker opp tøfler og lester så fort som meg. Kjæresten sine tøfler varer ofte dobbelt så lenge som mine…

Så da ble det nye tøfler da. Og de er  fine! De er selvfølgelig fra Shepherd som jeg alltid sverger til, og modellen heter Nina og er litt mer nett og feminin enn de tidligere tøflene jeg har hatt. Og nå ligger de klar i eska, til den dagen de rosa tøflene takker for seg. Jeg gleder meg til å bruke de! Og noen ganger er det også godt å kjøpe en liten gave til seg selv. Til Ida, fra Ida (og kanskje litt fra Footway også). Værsågod!

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *