Septemberbuketten

Se så fin septemberbuketten ble denne gangen! Litt rufsete, asymmetrisk og frodig, sånn som jeg liker. Og mere høstlige farger skal man lete lenge etter. Buketten inneholder to forskjellige typer eucalyptus (den ene med røde frø), ferskenfarget hodenellik, rød-oransje hodenellik, strå, lilla cotinus, en hvit blomst som ligner på hundekjeks (noen som vet hva den heter?), araberstjerne, og oransje protea.

Et perfekt samspill av høstfarger, ikke sant? Jeg  blir tvers igjennom lykkelig hver gang jeg ser på denne herligheten av en buketten.

Jeg forelsket meg helt i disse stråene. De er så spraglete og fine, og jeg var nesten fristet til å leke med de sammen med Bianco. Hehe, han ville ha elsket det. Men da hadde nok ikke stråene vært like fine lenger.

Også har jeg fått veldig sansen for protea. Nå skal det sies at denne orange proteaen er litt ulik de «mer vanlige» variantene blomsterbutikkene bruker å ha. Men jeg syns den er like fin.

Og tenk at nesten hele buketten står like fint i dag, en hel uke etter at jeg kjøpte den. Det er valuta for pengene det! Også bidrar septemberbuketten til fredagsfølelse denne helga også. Håper alle dere lesere også har unnet dere en bukett ferske blomster som kan få dere til å smile. Helgeklem fra oss i kattelivet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *