God helg fra oss

Etter en uke med minimalt med blogging tenkte vi at vi i det minste måtte stikke innom for å ønske dere alle en riktig god helg. I kattelivet er vi trøtt som en dupp og ligger innpakket i pledd i hver vår sofa. Alle lys og lykter i leiligheta er tent, og det er godt å være inne mens det uler i ventilene. For i dag har det vært en skikkelig blåsbortdag. Jeg våknet klokken halv 5 i morges av den sterke vinden, og det første som stod i hodet mitt var at jeg måtte ut på verandaen for å redde georginene. Ikke selve potta med georginer, for den er nok tapt til høsten, men blomstene som jeg hadde planlagt å ha i vase.

Jeg pakket på meg morgenkåpa og et par lester, og måtte omtrent holde pusten når jeg åpnet verandadøra. Og jeg var nok litt av syn der jeg prøvde å balansere i vinden, med én hånd på morgenkåpa (så den ikke skulle blåse av), en saks i den andre (som jeg også skulle klippe blomster med), og bustete hår som fløy til alle kanter. Og siden jeg ikke hadde noen ledige hender til å holde blomstene jeg klipte av, begynte de å flyge bortover verandagulvet. Ja, som dere forstår var det litt av en redningsaksjon. Men nå står georginene i en vase på kjøkkenbordet. Litt slitne av regn og vind, men jeg nyter de som de er. Neste år skal jeg være flink å plukke de inn før det begynner å storme.

I morgen skal kjæresten reise bort, og da skal jeg og Bianco benytte anledningen til å gjøre det vi liker aller best. Nemlig ingenting. Men jeg tror vi også skal klare å skvise inn litt helgevask med Celine Dion på full guffe. Det er sånt man benytter seg av når gubben er ute av huset 😉 Musikken altså, ikke vaskinga. Håper alle dere lesere også har finfine planer for helga.

Klem fra oss i kattelivet ♥

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *