Litt mer Nusfjord del 2

Og når man først er i Nusfjord, må man ikke glemme å besøke den sjarmerende landhandelen som ligger i andre etasje på en gammel fiskebrygge.

Selv om mye var som året før blir jeg aldri lei av å se på alle de fine tingene bak disken.

Eller de gamle skiltene som henger rundt om kring på veggene. Bare at i år oppdaget jeg noe jeg ikke så i fjor – disse ukebladskiltene. Jeg er jo ivrig leser av Hjemmet selv, og har faktisk abbonert på det siden jeg var 19 år gammel! Det hadde du vel ikke trodd?

Så måtte jeg også lukte på de deilige såpene de selger. Det var både multebærsåpe, tyttebærsåpe, blåbærsåpe og krøkebærsåpe. Ordentlig norske lukter. Jeg kjøpte jo en multebærsåpe til bestemor i fjor, og jeg tror hun likte den veldig godt.

Og så falt blikket mitt på denne artige godteposen. Hehe, vi kunne vel alle trengt en sånn en inni mellom. Og egentlig en for grumpy women også.

Også fikk jeg sååå lyst å kjøpe dette håndfargede garnet, men prisen ble litt for stiv for meg. Men se de fine fargene!

Så viste det seg de også har kafé inne på landhandelen. Om de hadde det når vi var her i fjor (bare at det var stengt) eller om det også er nytt, det vet jeg ikke. Men hit skal vi dra en annen gang for her var det kjempekoselig.

Landhandelkaféen hadde også innredet i gammeldags stil, med gamle klasseroms-stoler og innrammede broderier.

Og herskapelige fløyelssofaer og teakbord.

Se så koselig med oxalis på bordet! Synd vi var så mett av både lunsj og boller.

Og det siste vi gjorde før vi dro var å snirkle oss mellom små hus, trapper og gater. Og bare nyte «Kardemommebystemningen».

 Nesten alle de små hagene har en eller to typer akeleier. Er det ikke en vakker blomst?

Det hadde ikke vært meg imot å ha et så fint hus med havet i front og majestetiske fjell i bakgrunnen. Heldig er de som får bo her. Ses til neste år Nusfjord.

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *