Swedish Grace teservise, hjemmestrikk og ferieshopping

Når vi kjørte hjem fra Lofoten tidligere i sommer, hadde vi med oss mye fint i bagasjen. Vi fikk nemlig tidenes gave fra pappa og den snille stemora – dette nydelige Swedish Grace teserviset i den utgåtte fargen sand. Den snille stemora hadde lest på bloggen at jeg likte det så godt, så når hun da kom over det på en kjøpe/selgegruppe på facebook slo hun til. Vel vitende om at jeg kom til å bli ekstra fornøyd siden gjenbruk er mer miljøvennlig.

En av de tingene som også er veldig fint med å kjøpe brukt, er at man kan være heldig å komme over utgåtte mønster og farger. Og fargen sand er virkelig fin. Beige, men med litt grønne toner i enkelte lys. Men mønsteret er helt likt, så når den strikkeglade snille stemora oppdaget at det så ut som strikkemønster ville hun nesten beholde serviset selv. Hehe, jeg skjønner henne SÅ godt, og er så takknemlig for at vi fikk det i gave. Nå gleder jeg meg til neste teselskap. Endelig har vi et teservise med litt store kopper.

Med i gaven lå også disse fem nydelige kjøkkenhåndukene som den snille stemora hadde strikket til oss. Ja det er jo ikke for ingenting at jeg kaller henne den snille stemora. Og strikkede gaver er noe av det fineste jeg kan få. Det er så mye kjærlighet bak det ♥

Alle var så fine, men denne er nok favoritten min. Elsker bølgemønsteret!

Og selv om jeg prøver å ikke kjøpe så mye nytt, er det vanskelig å besøke Henningsvær (hvor både Mors Hus og Drops holder til) uten å komme hjem med noe. De har jo mye fint! Men jeg prøver å være flink å kjøpe bruksting ala såper og lys, og endte denne gangen opp med en olivenstekespade (det trenger vi stadig påfyll av, og er umulig å finne i Tromsø), en til liten glassvase/lysestake med tilhørende lys fra Ib Laursen, og noe søtt noe med små blomster og kattepuser på.

Hva er så dette? Vi får brette den ut.

Det er en gjenbrukspose. Den fineste jeg noen gang har sett (ble du overrasket?). Også syns jeg det er så smart at den har knapp og blir så liten når den er sammenbrettet. Nå ligger den alltid i veska mi, slik at det blir lettere å takke nei til plastposer. Og denne har jeg brukt mye i sommer. Alle burde ha en sånn en i veska si!

Og til slutt fant jeg disse pudderrosa kubbelysene i 100 % stearin på salg. Veldig fint å ha nå når høsten kommer for fullt. Og i kattelivet kan vi aldri få for mange kubbelys, te-lys eller stearinlys. Så dere ser at det var mye fint som var med hjem fra Lofoten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *