Ny sommerkjole

Sist fredag var jeg en liten tur innom H&M for å hjelpe kjæresten med å finne seg noen nye klær. Og der, rett foran meg hang en av de fineste kjolene jeg har sett på lenge. Fra H&M sitt nyeste designsamarbeid med GP & J Baker (ikke at det er viktig, merker betyr ingenting for meg). Men stoffet var bare helt fantastisk nydelig, og det er jo akkurat det GP & J Baker er så flinke på! Og på stativet hang det bare én kjole igjen, og tenk at den var i min størrelse!

Kjolen er oversized i fasongen, men det er ikke noe et belte i midjen ikke kan fikse. Og selv om jeg egentlig syns den var litt for høy i halsen for min smak, fant jeg fort ut at jeg bare måtte ha den.

Og det skjønner man jo når man ser hvor fint stoffet er. Altså se det mønsteret, og de nydelige fargene! Også er det tynt og florlett, perfekt for sommerbruk. Og siden kjolen ikke var dyrere enn 299 kroner syntes jeg det var helt greit med et impulskjøp.

Når jeg kom hjem fant jeg fort ut hva jeg kan gjøre med den høye halsen. Jeg snur bare kjolen, for ryggen har nemlig noen nydelige knapper som egner seg helt fint til framsiden også. Og dersom jeg lar de to øverste knappene være åpen, kan jeg med hjelp av litt klessteip bare brette stoffet til siden, og vipps, så har jeg v-utringning. Smart, eller hva? Takk og pris for kreativitet!

Og med v-utringning og belte i midjen fikk kjolen nesten et 30-tallsaktig preg. Jeg gleder meg til å bruke denne med nude pumps.

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *