Sommerferiehelg

Hei i tirsdagsnatta! Tenk, nå er vi faktisk akkurat gått inn i august. Tida går veldig fort nå, og jeg tør nesten ikke å tenke på at sommeren nærmer seg slutten(!) For oss i nord har den jo nettopp begynt… Men nå skal jeg ikke stresse for vi har fortsatt sommerferie, og nå skal dere få se hvor fint vi hadde det i helga som var. Sommerferiedagene har jo en tendens til å gli over i hverandre og det er ikke så lett å kjenne forskjell når helga kommer. Men ikke denne helga. Godværet kom som bestilt, og vi koste oss så mye som man bare kan.

Siden jeg hadde vært så flink å ta (nesten hele) helgevasken, unnet jeg meg et glass med Meinklang perlende rosé på verandaen på fredagskvelden. Jeg hadde lest så mye godt om akkurat denne vinen, og gledet meg til å prøve den. Den var kjempegod, men jeg måtte flire litt når jeg helte den opp i glasset og syntes den lignet på julebrus. Haha, JuleIda har visst ikke helt ferie.

Utover natta ble lyset, havet, himmelen, temperaturen, ja egentlig alt så magisk fint.

Og neste dag var det så varmt og fint at vi bare måtte finne nærmeste plante å legge oss under (eller sofaen hvis man er tobeint). Og man skal ikke lete lenge for å finne planter i denne frodige hagen. Nå begynner det å bli ordentlig fint hos oss. Dere skal få se, jeg lover!

Og rosévinen var byttet ut med min favorittdrikk – hylleblomstdrikk. Leskende og godt i sommervarmen.

På kvelden klarte jeg å lure med meg kjæresten ut på en romantisk gåtur langs kaia.

Og siden været var så fint gikk vi til butikken og kjøpte oss en is på deling. Er det flere der ute som deler på det meste? Vi deler som oftest både vannglass, brusglass, is, softis og mye mer. Er det vanlig å dele på sånt, eller kanskje vi er litt snåle der…?

På hjemturen plukket jeg meg en ordentlig sommerbukett fra en gavmild grøft.

Og kveldslyset var stadig like magisk.

Når vi kom hjem spiste vi nydelige reker til middagskvelds. Faktisk var dette vårt beste rekemåltid noensinne. Rekene var usedvanlig gode, focacciaen fersk og sprø, og aiolien helt perfekt. Ååå det var så godt!

Og det var flere som var klar for reker. Hehe, lille luringen som prøvde å plukke seg en på egen hånd. Bianco eeelsker reker, og har nok aldri spist så mange reker som han gjorde denne kvelden. Men som jeg sa, de var jo usedvanlig gode denne gangen.

Og på søndagen gjorde vi akkurat det vi liker best – sove lenge, spise en god frokost, sole oss i hagen (i hele 28 grader i skyggen), slappe av, og finne lune plasser som fungerer som telt ♥ Det var en herlig sommerferiehelg, rett og slett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *