Julibuketten

Julibuketten ble i år som i fjor en koselig og sommerlig grøftekantbukett. For man må jo benytte seg av alle de gavmilde grøftene og blomsterengene mens man kan, er du ikke enig? Jeg valgte bare hvite og gule blomster, og det er noe med denne buketten som minner meg så enormt mye om barndommen. Jeg tror kanskje det er smørblomsten… for den var stadig å finne i lille Idas hånd.

I julibuketten er det prestekrager, hundekjeks, smørblomst, hvit ryllik og en kremfarget blomst som jeg egentlig tror er en prydbusk som har forvillet seg til en blomstereng. Det er den som har litt hårete og fluffy blomster, noen som vet hva den heter? Og se hvor sommerlig å fin buketten ble oppi emaljemugga mi.

Jeg er så glad i ryllik, spesielt den hvite. Og den gjør seg så godt sammen med prestekrager.

Og prikken over i’en for sommerfølelse er å sette buketten på en hvit gammeldags duk med blonder. Det blir ikke mer sommerlig enn det! Iallefall ikke etter at man har vært å plukket blomstene med sine egne hender og fått mimret litt om barndommen ♥ Har du plukket noen fine grøftekantbuketter i det siste?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *