Kjærestens bursdag med kake på senga og blomstrende gaver

På søndag hadde verdens beste kjæreste bursdag. Selv liker han ikke så mye «bursdagstyr», og vil aller helst bare ha det helt enkelt. God mat, en god film, og tid sammen med meg og Bianco er som regel det som står øverst på ønskelista. Og det fikk han selvfølgelig, men jeg måtte jo gjøre litt ekstra stas på han i tillegg, med kake og kaffe på senga. Det ble han veldig glad for.

Og jeg var så stolt over at jeg hadde klart å finne ut helt av meg selv hva jeg skulle gi han i bursdagsgave. For hva skal man gi til en som har alt (og litt til), og i tillegg ikke ønsker seg noen ting? På toppen av det hele er nok kreativiteten min litt nede for telling akkurat nå. Men jeg klarte det til slutt. Hurra! Og se så fine pakkene ble. Full av blomster og nesten som en sommerhage. Veldig passende for en bursdag i juli.

Og se det fine kortet! Helt perfekt motiv for oss i kattelivet, eller hva?

Det syns iallefall Bianco, som selvfølgelig var med på hele kosen. Og han var ikke snar å be når det kom fram pakker og gavepapir som han kunne ligge på og rasle med. For Bianco er ikke innholdet det viktigste, det er innpakningen som teller. Jeg begynner å tro at jeg kanskje er enig med han, hehe.

Og det var mye spennende inni pakkene – spesielt i denne posen. Bare helt tilfeldig hadde jeg gått innom Gulating dagen før, og ble helt overlykkelig over at jeg fant det gode ingefærølet vi hadde smakt på Trevarefabrikken i Henningsvær. Så da ble det ikke bare god film og god mat den kvelden, men også god drikke. Det var en kjempefin bursdag.

2 Comments

  1. Hege Mari

    Så koselige gaver og nydelig innpakning. ☺ Gratulerer så mye med dagen til din kjære! ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *