Men helga har vi fortsatt

Det er juli. Det er sommer. Og det er helg. Dessverre ligger tåka lavt, og regnet kommer og går som det selv ønsker. Og gradestokken… ja den viser strømpebuksevær. Ikke akkurat så veldig sommerlig. Men helga, den kan ingen ta ifra oss. Så den nyter vi til det fulle. Med litt ekstra kos og fine ting, sånn som friske blomster i vasen og en kurv med jordbær.

Blomsterbuketten ble satt i yndlingsvasen min, og er så fin med både duftende levkøy, grenroser, lisianthus, grønn tistel og alstromeria.

Så har vi kjøpt både trøffelrisotto og økologisk brie fra Normadie. Nam, dette blir godt!

Og på senga ligger nyvaskede linputetrekk i dusrosa, som jeg for en tid tilbake kjøpte fra H&M. Myke og svale, med sommerlige assosiasjoner. Ved vasken på badet står en helt ny flaske med Gurkmynta-såpe fra L:A BRUKET, som gir sommerlig lukt på hendene våre. Og i kveld skal jeg finne fram de fine gamle vinglassene våre og nyte en av mine absolutte favoritter – hylleblomstsaft. Vi gjør det så sommerlig som vi bare klarer.

Så har jeg endelig funnet fram reservepengeboka jeg kjøpte for leeenge siden mens Accessorize enda fantes i byen. Nå skal den gamle mintgrønne (som nesten er helt lik) få lov å pensjonere seg.

Så nå er det ikke bare god smak med god samvittighet. Det er helg med god samvittighet. Håper dere alle nyter den, enten dere er i sola eller må gjøre sånn som oss – å finne andre ting å kose seg med ♥ Det er jo tross alt helg.

2 Comments

    • Ida

      Tusen takk 😉 Jeg syns også den buketten ble ekstra fin. Blomster er jo en av mine store gleder og lidenskaper. Helga vår har vært kjempefin så langt. Med godt selskap, koselige stunder og god mat. Så selv om vi har veldig lyst på sol og varme, er det ikke en nødvendighet for å kose seg. Men tenk så heldige dere er med været sørpå (bortsett fra tørken da). Skal vi bytte på litt sol og regn? 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *