Junibuketten

Åkei, så ble det litt forsinkelser på bloggen denne gangen. Men det heter jo bedre sent enn aldri, så her kommer junibuketten (litt på overtid). Jeg hadde egentlig helt andre planer for junibuketten, og de inneholdt ikke en eneste peon. Men så ble historien bak akkurat disse blomstene så fin at de bare måtte bli junibuketten. En bukett bestående av bare peoner.

Sonja Blomster hadde nemlig 10 peoner på supersalg til 129 kroner, og når jeg da ikke hadde muligheten til å dra innom de selv, ringte jeg de å fikk lagt av en bukett som kjæresten skulle plukke med seg etter jobb (veldig kjekt å ha en kjæreste som har kontor rett ved siden av favoritt-blomsterbutikken). Hun jeg snakket med på telefonen kjente meg igjen på stemmen (for det er jo ikke rent sjelden jeg stikker hodet innom der). Jeg ble så glad, og måtte bare unnskylde at jeg ikke hadde hatt mulighet til å komme innom forrige uke for å kjøpe peonen Coral Charm som jeg hadde etterspurt tidligere.

Når da ettermiddagen kom, og kjæresten kom hjem med peonbuketten, var det ikke bare 10 Sara Bernhardt-peoner i posen, men også en stykk Coral Charm. Betjeningen på Sonja Blomster hadde lagt den ved som en gave slik at jeg skulle få se hvordan den så ut. Tenk så snilt! Jeg ble så rørt og glad. Og ikke minst takknemlig for å være kunde i en butikk som tar så godt vare på kundene sine. Så da skjønner dere hvorfor akkurat denne buketten måtte bli junibuketten!

Og fordi jeg elsket Coral Charm-peonen så mye, dro jeg ned til Sonja Blomster og kjøpte enda en et par dager etterpå. Så junibuketten inneholdt 10 Sara Bernhardt-peoner og to Coral Charm-peoner, som fikk vokse i hvert sitt tempo, som dermed gjorde at de så ut som to helt forskjellige blomster. For som jeg har nevnt tidligere her på bloggen, endrer Coral Charm-peonen seg fra knallrosa, til lysere rosa, til fersken, og til slutt nesten kremgulaktig. En riktig vakker prosess.

Her ser dere fargen midt imellom knallrosa og ferskenfarget. Jeg tror ikke det finnes en vakrere blomst! Vi brukte iallefall mange timer på å sitte å beundre den.

Så noen ganger blir det ikke helt som man har planlagt – forglemmegei, prestekrager og roser får jeg heller putte i en annen bukett. Men andre ganger det blir det faktisk enda bedre – sånn som denne gangen. For ikke bare var junibuketten vakker i seg selv, full av nydelige peoner. Men den betydde ekstra mye for den fine handlingen som lå bak. Takk kjære dere på Sonja Blomster ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *