Pakker i posten

Det har kommet så mange fine pakker i posten i det siste. Og jeg elsker det! Den følelsen man får når man henter pakken på posthuset, spenningen når man åpner eska, og gleden av å se gjennom alt. Det henger nok igjen fra barndommen når mamma hadde bestilt masse fra Ellos og H&M. Dette var jo mange år før H&M fikk butikker rundt om i landet. Men Ellos fungerer jo på akkurat samme måte som før, bare at vi nå bruker internett istedet for å bla i katalogen. Internett gjør det meste litt enklere, men sjarmen er  nok ikke helt det samme som med katalogene. Derfor er jeg så glad når IKEA-katalogen kommer i posten. Men det skal dog sies at jeg kun bruker den til å se i, for bestillingene foregår på nett.

Men tilbake til pakkene som har kommet i posten. Dette er noen av tingene som er kommet.

Min nye favoritthandsåpe fra C med fiken og solbærlukt. Så nydelig god på lukta at man må stoppe opp å virkelig nyyyte håndvasken. Og husvask fra samme merke. Med fiken og solbær-lukt på denne også. Jeg er så glad i disse produktene siden de er laget uten masse unødvendige kjemikalier og tilsetningsstoffer. Også er det så fint at refill-flasken kommer i papp istedet for plast. Så disse produktene anbefaler jeg virkelig. Men jeg må advare deg om at de lukter godt at man risikerer å gå rundt å lukte på hendene sine dagen lang.

Rooibos des Vahines fra Palais des Thes – en nydelig rooibos med sterk smak av mandel og vanilje. Uten koffein og dermed perfekt å drikke på kveldene. Dette var favoritt-teen min i mange år før jeg innså hvor glad jeg er i Earl Grey Blå Blomst og Blue of London. Og når jeg først handlet fra Palais des Thes, så bunkret jeg selvfølgelig opp med Blue of London også.

En kopphåndduk fra H&M i en lin – og bomullsblanding. Så fin og gammeldags i hvitt og rødt-rutet. Denne har jeg allerede tatt i bruk, og jeg er så fornøyd med den at jeg tenker på å kjøpe flere.

Og masse refill på L:A Bruket – handsåper. Både favoritten med slavie/rosmarin/lavendel og den litt mer sommerlige lukta agurk/mynte. Og det passer jo bra siden sommeren forhåpentlig banker på døra snart (det er iallefall lov å håpe).

Så til slutt vil jeg bare si at jeg egentlig er en firm believer av å handle lokalt. Både med tanke miljøet og at det helst skal være kortreist. Men også for å støtte opp om de små selvstendige butikkene. Det håper jeg dere andre også benytter dere av. For hvis vi ikke bruker de, så forsvinner de. Men når man ikke får tak i det jeg skal ha her i byen, tillater jeg meg å bestille det på nett. Da nyter jeg gleden med pakker i posten med god samvittighet.

2 Comments

  1. Ja! Det er sååå gøy, nesten uansett hvor kjedelig det man bestiller er. Haha. Husker så godt hm og elles katalogen jeg også, vi kunne krysse av tingene vi likte, så gikk mamma igjennom og bestilte noe av det.
    Jeg sliter sånn imellom at jeg synes det er dødsviktig å handle lokalt, imot at jeg har veldig dårlig råd og internett har alltid ting billigere. Prøver å bidra der jeg kan og heller tenke at man trenger få fine ting, fremfor mange billige!

    • Ida

      Så artig at du også har de samme minnene om kataloger og bestillinger 😉 Og akkurat det du sier om at man dessverre ikke har råd å handle lokalt pga mye høyere pris enn på nett, er nok ganske utbredt. Jeg har det egentlig også sånn. Men jeg har bedre råd nå enn for noen år tilbake da jeg var tvungen til å alltid handle der det var billigst. Og selv om den fornuftige siden av meg sier at jeg skal kjøpe der det er billigst nå også – nemlig på nett, tenker jeg noen ganger skitt au, jeg bidrar til det lokale. Men det er synd at det skal være sånn. For mange har ikke muligheten til å velge å bidra til å bevare de lokale butikkene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *