1. mai-loppis

I fire år på rad har vi hatt som plan å dra på 1. mai-loppisen i Sandvika. Og hvert år har det alltid kommet noe i veien. Men i år… ja i år klaffet det endelig! Vi var litt sent ute, for vi måtte nyte det gode været vi hadde. Jeg har jo nevnt for dere tidligere at når vi først får sol her oppe i nord, så slipper vi alt vi har i hendene å springer ut for å nyte den. Og med 11 grader i skyggen (som nesten er sommer for oss), ble verandakosen prioritert.

Så når vi var framme i Sandvika var det under en time til stengetid, og jeg var litt redd for at alle de beste loppene var solgt. Men bonusen var at de hadde begynt med posesalg. Man kunne fylle en hel handlepose for 50 kroner. Og gjett om jeg fylte den opp. Jeg fant dette stålbrettet, et gammelt vinglass og enda en messinglysestake.

Og denne nydelige lille vasen, som jeg skal innrømme at jeg aldri ville ha plukket med meg hvis det ikke hadde vært posesalg. Jeg tror jeg skal gi den i gave til en blomsterglad person.

Jeg fant denne skåla fra Porsgrunn Porselen som er fra 60-tallet. Perfekt til både potetgull og salat. Og en kaffeskje med klipe på, som man kan klipe fast på kaffeposen.

En terrakottakrukke ble også puttet i posen, for man får aldri for mange av disse.

Og fire fine eggeglass som jeg planlegger å bruke til noe kreativt.

Kjæresten satt seg ned i film-og-bok-avdelingen på loppisen, og fant noen dvder og denne helt ubrukte lydboka til meg. Den var faktisk innpakket i plasten enda. Så ingen riper her folkens. Jeg er jo blitt veldig fan av Roy Jacobsen det siste året, men har ikke noe kjennskap til denne boka. Kanskje noen av dere har lest den, og vet om den er bra?

Og den aller fineste tingen jeg fant var denne hvite og sommerlige toppen. Jeg trodde først at den kanskje var for liten til meg, og tok den for å gi den til mamma. Men så passet den likevel. Hurra! Takk for at det finnes stretch, og sorry mamma. Ingen topp på deg denne gangen.

Og alt dette betalte jeg bare 50 små kroner for. Jeg har sagt det før og sier det igjen – å handle brukt er bare helt fantastisk. Jeg er så glad vi kom oss på 1. mai-loppisen denne gangen! Har du gjort noen gode bruktfunn i det siste?

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *