Aprilbuketten

Vår i lufta, og vår på bakken. Og i vinduskarmen spirer og gror det. Det går sakte, men vårtegnene er over alt. Derfor kunne ikke aprilbuketten bli noe annet enn vårlig. Det var det jeg hadde i hodet når jeg dro til blomsterbutikken. Og selv om jeg ikke fikk med meg akkurat det jeg ville ha, og at jeg ikke var helt fornøyd når jeg stod ved kjøkkenbenken og snittet og danderte, så må jeg si at aprilbuketten ble aldeles nydelig. Det tok meg noen timer, men så klarte jeg å se hvor fin den er.

Aprilbuketten inneholder ferskenfargede roser, lyserosa og hvit hodenellik, hvit alstromeria, gul voksblomst, eucalyptus, krysantemum og Green Bell. Blomster som er så vårlig at de nesten gir en lovnad om sommer.

Og dere som har fulgt meg en stund nå, vet hvor glad jeg er i de luftige og rufsete bukettene. De som er asymmetriske, og ser ut som en ny bukett fra hver vinkel man ser de fra. De som henger utover muggekanten. Akkurat sånn ble aprilbuketten.

Den hvite alstromeriaen er så fin. Den gjør såpass mye ut av seg at den fint kan stå alene i en vase. Utrolig nok er dette en blomst jeg måtte lære meg å like. Jeg er ikke sikker på hvorfor, men kanskje fordi jeg er mer glad i runde former sånn som på nellik, krysantemum og ranunkler. Men nå liker jeg den. Nå er jeg der.

Og er ikke de ferskenfargede rosene nydelige? Kjæresten bemerket det. Men samtidig kunne han fortelle at yndlingsrosa hans satt rett ved siden av han, og så fikk jeg et kyss på kinnet. Åååååå smelt! Man trenger ikke å være blomsterglad for å sette pris på fine ord ♥

4 Comments

  • Ida

   Tusen takk 😉 Ja de er bare helt nydelig! Spesielt når de er så store. Takk for alle de koselige kommentarene Mathilde Nicoline ♥

 1. For nokre vakre fargar saman! Akkurat passe grønt saman med dei duse, vårlege fargane. Og eg skjønner godt at du liker buketten asymmetrisk og litt rufsete, det er ein eigen sjarm med det 🙂

  • Ida

   Tusen takk 😉 Så fint at det er flere som liker blomsterbukettene litt rufsete og asymmetrisk. Du har helt rett i at det har en egen sjarm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *