Carta Varese

En av de fineste tingene som er kommet i posten i det siste er dette aldeles nydelige Italienske gavepapiret fra Carta Varese. En drøm for en som er så glad i småblomstret mønster som det jeg er. Jeg har ikke sett et finere gavepapir – noensinne! Så nå er jeg lykkelig, for dette kan jeg fortelle at jeg har lengtet etter iallefall over ett år.

Jeg hadde i lang tid saumfart internett for hvor jeg kunne få tak i Carta Varese. Men mange ganger var frakta så dyr at jeg bare la det fra meg. Og andre ganger hadde de ikke de motivene jeg hadde lyst på. Men så fant jeg alt jeg ville ha til slutt, og med overkommelig frakt også, på Etsy hos PaperTreeNook – et selskap som holder til i England. Dermed måtte det ikke sendes så langt heller, og det er jo bra med tanke på miljøet.

Og for en profesjonell bedrift. Ikke bare vare de rask å sende, men de refunderte faktisk den forhåndstipulerte frakta som ble billigere (noe som er sjeldent), og gavepapiret var pakket godt og fint inn. Og det aller viktigste – gavepapiret er fint og har en fantastisk kvalitet. Så her blir jeg å handle flere ganger.

Så nå kan jeg drømme meg bort i alle disse nydelige blomstene og fargene mens jeg pakker gaver og lager kort og lignende. Kanskje jeg trekker om et par esker i en av disse… Ja man kan jo bruke papiret til det meste. Her er det bare fantasien som begrenser.

Jeg tror favoritten min er den i midten på dette bildet. Med «Idafarger» som dere ser.

Og det er jo ikke bare jeg som elsker gavepapir her i huset. Hehe, Bianco er bra lik meg, og kom selvfølgelig springende med en gang papiret kom fram. Det er visst ikke bare hunder som ligner på eierne sine. Bare at i dette tilfellet vet jeg ikke om det er jeg eller Bianco som er eieren 😛 God helg fra oss i kattelivet! Hos oss er det gavepapir som gjelder.

5 Comments

    • Ida

      Å gi bort fine gaver er noe av det beste jeg vet 😉 Og med dette papiret blir de iallefall fin ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *