Marsbuketten

Etter å ha drømt om store og rufsete buketter i flere uker, var det ikke rart at marsbuketten ble akkurat det – en stor og frodig bukett, som henger langt utover kanten på den største Jasper Conran-mugga mi. I nydelige ferskenfargede nyanser, og med et herlig rufsete uttrykk. En drøm av en bukett, rett og slett.

Jeg visste nøyaktig hva jeg var ute etter når jeg dro til blomsterbutikken. Og selv om utvalget var litt dårligere enn forventet, og jeg egentlig hadde sett for meg både litt gult og rødt i buketten, så ble resultatet veldig bra. Er du ikke enig? Og ferskenfargede blomster passer helt ypperlig til påsken. For det må ikke alltid være gult.

Marsbuketten er satt sammen av ferskenfargede roser, kremfarget hodenellik, hvite ranunkler, ferskenfarget statice, eucalyptus populus (min favoritteucalyptus), amarantstrå, brunia, og både orange og rosa krysantemum.

Og buketten er virkelig et blikkfang. Jeg må nesten se på den hver eneste gang jeg går forbi den. Men så bruker jo store og frodige buketter å ha den virkningen på folk. Man blir helt oppslukt. Iallefall når man er så blomsterglad som det jeg er. Håper dere har en fin påskeaften! Og at dere nyyyter ferien ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *