Vårens ønskeliste

Vårens ønskeliste ble denne gangen en god miks av interiør, blomster, retro og litt glamour. Og med fine vårlige farger. Men også med fokus på naturlige, økologiske og miljøvennlige ting. Jeg er blitt så glad i lin, og er overlykkelig over at det produseres flere og flere produkter i dette naturlig stoffet. Tidligere var det som regel bare hvitt, linbeige og grått på fargeskalaen, men nå dukker det stadig opp flere farger. Hennes & Mauritz er en av de som byr på mye lin i fine farger denne våren. Jeg har falt veldig for den rustrøde fargen deres.

Økologisk stikkelsbærsaft fra Safteriet (sååå godt)
Ny matskål til Bianco fra H&M
Davines Calming shampoo med lavendel
Eco Bags i alle størrelsene (et miljøvennlig alternativ når man handler grønnsaker)
Hvitt – og rødrutet kjøkkenhåndkle i linmiks fra H&M
Karen messingvase fra A Simple Mess (så utrolig fin)
Gul blomstrete kjole med retrodetaljer fra H&M
Chanels klassiske leppestift i fargen Mademoiselle (nå mer fuktighetsgivende)
Linputetrekk i en nydelig rustfarge fra H&M

2 Comments

 1. Herregud den kattetallerkenen! Fantastisk!
  Jeg kjøpte faktisk nettopp to linduker fra HM! Kjøpte de på firmaet til bruk i matfotografering, så kan de jo liksågodt brukes ellers også, den ene i nydelig sennepsgul!
  Og sånn vase har jeg også skikkelig lyst på, til våren og sommerens grøftekantbuketter, har egentlig bare sett sånne i dyre eksklusive butikker, men denne var jo ikke så verst.
  Håper du har en fin helg <3

  • Ida

   Ja den katteskåla er SÅ fin! Den er nok egentlig for søte små barn, men jeg syns den passer perfekt til søte små puser også 😉 Så artig at du nevner de dukene, for jeg la nemlig merke til at du hadde en utrolig fin gul duk. Jeg har den samme i beige, men skulle gjerne hatt den i både sennepsgul, lyserosa og hvit også. Så du forresten prisen på den vasen? Ikke så ille dyr. Og jeg vil tro den passer perfekt til fine grøftekantbuketter. Riktig god helg til deg også ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *