Akkurat nå-listen

AKKURAT NÅ:

Tenker jeg på:
At jeg må få bakt semlor til fastelavn, at jeg trenger mer dagslys, og at jeg er glad for at Rema 1000 og Norsk Kylling har byttet til en mer «oppdrettsvennlig» kyllingrase. Også at jeg er litt frustrert over at gjennomføringsevnen min er så lav for øyeblikket. Jeg har massevis av idéer, men å få de ut i livet er ikke så enkelt nå for tiden. Derav litt færre blogginnlegg.

Ser jeg på:
Farmen Kjendis. Det er jo så herlig koselig med den fine naturen og de skjønne dyrene. Men dramaet hadde jeg klart meg fint uten! Ellers ser jeg på Brøyt i vei, Masterchef Australia og Beck. Med andre ord en god blanding av snø, god mat, bondegårdstemning og svensk krim. Altså de svenskene, de er gode på krim!

Leser jeg:
Hypnotisøren av Lars Kepler som jeg akkurat har begynt på. Ellers leser jeg meg fortsatt sakte men sikkert gjennom Pride & Prejudice.

Planlegger jeg:
Å bestille meg frisørtime, og hagen 2018. Det klør i fingrene etter å komme i gang med både såing, planting og pynting. I år har jeg så lyst på en rødlilla solhattplante (echinacea) og svart kornblomst. Vi får se hva det blir til… men det blir iallefall Cosmos Antiquety.

Har jeg på meg:
Mørkeblå og-hvitstripet kjole med vidt skjørt, svart ullstrømpebukse og mintgrønn cardigan.

Hører jeg på:
Soløye av Kari, Ola & Lars Bremnes. Jeg fikk kjæresten til å kjøpe den i Oslo når han var der i slutten av januar. Det er en ordentlig koselig og lun plate som passer godt på denne tida av året når sola titter fram igjen.

Spiser jeg:
Frokost, dvs en RugSprø med avokado og pepper, en annen RugSprø med banan, og en blodappelsin i båter. Og selvfølgelig akkompagnert av en kopp te – denne gangen Blue of London fra Palais des thes.

Ønsker jeg meg:
Date med kjæresten, venninnetid og falafelsalat på Globus. Samt nytt linsengetøy (men jeg er usikker på om jeg vil ha beige eller hvitt), denne kopphåndduken i lin fra Artilleriet, og en stor bukett i dus rosa og vinrødt full av anemoner, ranunkler og nelliker.

Gleder jeg meg til:
Lysere og solfylte dager. Til å gå på kino å se I, Tonya sammen med en venninne, og ferietur til pappa og den snille stemora i Henningsvær i mars.

Lista har jeg hentet hos Mariell.

8 Comments

    • Ida

      Haha, så artig du har en liten crush på han 😉 Men både Gary, Matt og George er bare helt unike programledere. De er liksom så down(under) to earth 😛 Jeg ønsker å ha de alle i familien min. Og takk Mathilde Nicoline, for oppløftende ord ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *