Gylden Vinterdrøm fruktte

Åååå denne teen altså! Ikke bare er den en fryd for både nese og gane, men den er virkelig et sukkertøy for øyet også. Her snakker vi nytelse for alle sanser. For Gylden Vinterdrøm fruktte er nettopp det den heter – en gylden vinterdrøm. Først kommer man hjem med en av de fineste teposene jeg har sett på lenge (jeg er jo som kjent helt oppslukt av fine innpakninger). Så eksploderer det nærmest av en herlig duft av marsipan og ananas imot deg idet man åpner teposen.

Etterfulgt av dette synet! Frukt – og krydderbiter dekket av et gyldent gullstøv. Dette bildet yter dessverre ikke teen rettferdighet. fin er den å se på.

Og etter å ha trukket teen på 100 grader i 10 minutter med herlig krydrete marsipanduft i hele rommet, er det en kopp full av gull som står å venter på deg. Med magiske små gylne prikker som får enhver voksen til å føle seg som et frydefullt barn. Og smaken er ikke så verst den heller. Dog var ikke smaken like sterk som lukten. Noe som jeg har nevnt tidligere er typisk for fruktteer. Men så skal det sies at jeg er over gjennomsnittet glad i marsipansmaken, og at andre kanskje synes at det er nok av den. Det som også kommer godt fram er smaken av ananas og krydder som kardemommefrø, kanel og nellik. Og det er dette krydderet sammen med mandelsmaken som bidrar til at teen føles «vinterlig».

Se så fin etiketten er! Og den passer så godt til en helt enkel svart tepose. Og selv om ziplockposen kanskje ikke er like koselig som de «gammeldagse» små teposene, gjør den underverker for holdbarheten på teen. Man trenger faktisk ikke å fylle teen over i en teboks, for den holder seg fersk og smakfull i posen. Her syns jeg Solberg & Hansen fortjener skryt for alt fra innpakning til innhold.

Så løp og kjøp kjære lesere, for dette er ikke «bare en vanlig te». For meg var det en magisk opplevelse fra jeg åpnet posen til tekoppen var tom. Innimellom tok jeg meg faktisk i å ikke drikke teen, men bare å sitte å se på den. Haha, jeg er så sucker for ting som er fine å se på. Og apropos fine ting. Her brygger jeg teen i den nye tesila mi som jeg fikk av kjæresten i adventskalenderen. Er den ikke lekker med sitt snirklete blondemønster?

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *