Januarbuketten

Januarbuketten er et godt bevis på ordtaket «det enkle er ofte det beste». Tenk at bare hvite tulipaner og brudeslør kan bli så fint! Så enkelt, men så vakkert likevel.

Tulipanene er virkelig på sitt fineste nå. Og som den fargeglade personen jeg er, er det egentlig litt rart at jeg valgte hvite tulipaner… Men så syntes jeg januarbuketten måtte være ordentlig vinterlig. Og det ble den jo, syns du ikke? Vinterlig og romantisk. Fargene får heller komme i februar. Har du ordnet deg ferske blomster til helga?

6 Comments

 1. Wow så fint!! Og skikkelig januarstemning med det hvite! Jeg kjøpte tulipaner i går!! Har lengtet etter de såå lenge og i går var det lønningsdag, pluss jeg er alene hjemme hele helgen!

  • Ida

   Tusen takk! Det er lov å unne seg en en fin bukett med tulipaner når det er helg – spesielt når man er alene hjemme 😉

 2. Den miksen var kjempefint! (Og ville aldri falt meg inn om jeg ikke hadde sett den her.) Selv er jeg mest glad i fargerike tulipanbuketter på denne tida av året – trenger farger i en kald og ofte hvit vinter. Men hvite tulipaner pluss brudeslør var nydelig og skal definitivt prøves her i huset en gang. Takk for tips!

  • Ida

   Så hyggelig at du ble inspirert 😉 Nå ble jeg glad! Jeg er også egentlig mest glad i farger på blomstene, men har som mål å stadig utvikle meg kreativt på blomsterfronten. Og det betyr at jeg må tenke utenfor «boksen», og velge nye og spennende farger og kombinasjoner. Januarbuketten ble derfor denne gangen hvit, men jeg kjenner at jeg allerede gleder meg til å kjøpe nye tulipaner. For jeg er også som du – jeg trenger farger i en kald og hvit/grå vinter 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *