Ekte kjærlighet

Jeg og Bianco – det er ekte kjærlighet det! Aldri hadde jeg trodd at man kan bli så glad i en liten pus. Og kjærligheten slutter aldri å vokse. Jeg blir mer og mer glad i han for hver dag som går. Og han i meg. Vi er sammen om alt, nesten alltid. Han er min lille røde skygge som følger etter meg over alt. Og de gangene han ikke gjør det, er det som om jeg ser han i sidesynet likevel. Vi har en helt egen og intuitiv kommunikasjon, som bare noen som har vært så mye sammen som vi har, kan forstå.  Vi har et tett bånd – vevd av kjærlighet. Og det fortjener alle firbente og tobente på denne jord ♥ Og det er mitt nyttårsønske for 2018 – at dere tobente kan hjelpe de firbente. Og gi de et forevighjem, slik at de kan gi uendelig masse kjærlighet tilbake. Ekte kjærlighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *