Desemberbuketten

Desemberbuketten i år måtte jo bare være fylt opp med amaryllis. For jeg er helt forelsket i denne fantastiske blomsten. Jeg skeiet ut og kjøpte meg ikke mindre enn fire amarylliser, og resultatet ble en nokså pompøs og storslagen bukett. Samtidig har den noe enkelt over seg. Noe stilrent. Kanskje det er for at hele buketten kun inneholder en type blomst.

Men det er en stor bukett, og den brer seg høyt og langt ut over muggekanten. Og den er et ordentlig blikkfang der den står på hjørnebordet ved sofaen.

Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å kun gå for dyprøde amarylliser i buketten. Rema 1000 sitt ordtak – det enkle er ofte det beste – stod klart skrevet i hodet mitt. Men så dukket denne rosahvite spraglete varianten opp, og da var jeg solgt. Eller rettere sagt – den var solgt. Og det er jo det som er så artig, når tilfeldighetene bidrar til at resultatet blir annerledes, men samtidig så bra. For jeg syns desemberbuketten ble helt nydelig! Og nå er det sannelig fylt opp med juleblomster i alle rom her hjemme. Til og med kjæresten har fått en potte med svibler inne i musikkstudioet sitt. Har du pyntet med blomster til jul?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *