All about Christmas tea

Jule-te nummer en i kattelivet er All about Christmas fra The Tea House i Covent Garden. Dette har vært vår faste jule-te i hele syv år nå, og uten denne blir det ikke ordentlig jul. Det er selvfølgelig litt anstrengelse for å få tak i den, i og med at den befinner seg i London. Men jeg kan love deg at den er verdt det! For den er  god! Man kan bestille den på nettsiden til The Tea House (frakten er heldigvis ikke så dyr), eller rett og slett ta seg en liten førjulstur til London. Årets te er nylig fløyet inn i kofferten til kjæresten. Rene luksusen!

All about Christmas er en svart te med eplebiter, kanel, koriander, nellik, kardemomme, rosépepper og appelsinbiter. Med andre ord full av julesmaker. Den mest fremtredende smaken er naturlig nok krydder, men den har også en litt sterk ettersmak på grunn av rosépepperen. Men det aller beste med teen er at det ligger en herlig karamellsmak i bunnen av alle disse andre smakene. Og det er nettopp denne karamellsmaken som gjør at vi er så glad i denne teen. Den bidrar til å gjøre teen balansert.

Brygg All about Christmas på 100 grader i 3-5 minutter, og du vil få en perfekt smak av jul. En ren nytelse nå i denne fine ventetiden.

Og for å spre litt juleglede kjører jeg igang en aldri så liten konkurranse her på bloggen. Nå får du muligheten til å vinne en pose av min favorittjule-te All about Christmas – ferskt inn fra London. Alt du trenger å gjøre, er å svare på dette spørsmålet i kommentarfeltet:

Hvor mange tepakker/tebokser hadde jeg med meg hjem fra London i fjor i november?

Svaret kan du finne på bloggen. Her kan du både lete i arkivet eller søke i feltet oppe til høyre på forsiden. Eller så kan du benytte deg av google, da kommer du rett til den aktuelle bloggposten. Så er det å bare krysse fingrene for at det er akkurat du som er den heldige vinneren av denne nydelige juleteen.

Oppdatering. Konkurransen er avsluttet og vinneren er kontaktet.

11 Comments

 1. Okok! En konkurranse! Nå har jegg lett lenge og kom frem til et bilde med det jeg tror er 7 bokser! Jeg har kjøpt noen julete og synes det er noe jeg burde ha! Men så må jeg fortelle, at i år, til å gi i gave, har jeg laget min egen julete! Jeg har aldri tenkt på at det går ann, å smaksette sin egen te! Men det gjorde jeg altså, og den ble skikkelig god, men kanskje jeg burde hatt pepper? Det hørtes ikke så dumt ut!

  • Ida

   Så flink du er som lager din egen julete 😉 Det er imponerende! Hehe, ja jeg så at det var noen som hadde lett lenge i arkivet. Den som leter skal finne. Men hvis man bruker søkefunksjonen i bloggen (muligens går det bare på pc) så går det veldig fort. Jeg prøvde også å google, og da kom jeg rett til bloggposten med svaret.

 2. Marianne Kjelstrup

  Jeg måtte leite veldig men tror jeg kom fram til 7 pakker. Det var jo ikke allverdens, hadde trodd det kanskje var 20! ??

  • Ida

   Haha, ja æ ser den. Når det e snakk om mæ så e det jo alltid store mengda te 😀 Men man kan jo ikkje kjøpe før mye på en gang. Da blir teen gammel 😉

 3. […] jule-te gjennom desember. Overraskende var det Nisse-te som havnet oftest i koppen i år. Men All about Christmas, Mulled Wine tea og fjorårets Adventste (som nå hetere Indisk Frukthage) var hakk i hæl. De er […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *