Og juleIda da…

Så hvordan går det med juleIda lurer du kanskje på? Joda jeg er her jeg. Og jeg har allerede sunget og hørt på julesanger siden midten av oktober. Youtube tok meg plutselig innom Kurt Nilsen – Himmel på jord, og da var det gjort! Da var det ingen vei tilbake. Jeg kjøpte meg et julemagasin et par uker etter det igjen, samtidig som dadlene kom i hus og jeg begynte å drikke opp fjorårets juleteer. Whittard sin Mulled Wine tea lukter og smaker så mye jul at jeg til tider måtte minne meg på at vi fortsatt bare var i oktober.

Jeg og min likesinnede julevenninne har sendt hverandre små videosnutter med julesanger, bilder og alt godt man har kommet over som kan spises og pyntes med i jula. Vi har diskutert julebruser, adventskalendere, og venninnen min har tilogmed bestilt seg en ordentlig julekjole i rødt og hvitt. Jeg blir så inspirert! Hva skulle man ha gjort uten likesinnede venner som man kan dele denne fine stemningen med! Jeg klarte også å «lure» mamma med på å starte jula tidlig. Så vi har spist kakemenn (de var SÅ gode), hatt julebrustest og sett et par julefilmer sammen. Og nå har klementinene også kommet. Og om noe får meg i julestemning, så er det smaken og lukten av klementiner. Faktisk så sitter jeg å spiser klementiner nå mens jeg skriver.

Jeg har selvfølgelig vært nødt å passe på å ikke bruke opp julestemningen før desember. Men siden jeg er så glad i jula og har så mange juleting jeg har lyst å gjøre – må jeg starte tidlig dersom jeg skal få tid til alt. Og nå er jula praktisk talt rett rundt hjørnet, så nå går startskuddet for jula her på bloggen også. Er du klar? Velkommen skal du iallefall være!

6 Comments

 1. Hurra! Jeg kaster meg på karusellen nå. Føler meg klar for jul og har bestemt meg for å begynne å pynte litt denne uken. Får børste støvet av juleteen fra ifjor jeg også, godt tips! O jul med din glede.

 2. Hei JuleIda! Det er godt vi er flere ekstremjulere (nytt ord)! Dette hørtes så utrolig koselig ut! Jeg har stått imot fristelsen til julemagasin en 20 ganger allerede, haha, men brukt enorme mengder tid på pinterest! Jeg må sette restriksjoner på julestemningen, så jeg venter til desember. Men smugstarter med julebrus, klementiner og ei litta pepperkake i ny og ne. Dessuten har jeg bestemt meg for å begynne på julegavene nå, planlegge godt og bli ferdig i god tid. Jeg har også invitert hele familien på førjulskos den 10.desember, så skal begynne på julekakene neste uke! Enn så lenge tar jeg julevasken…
  FORRESTEN! Jeg har overtalt samboeren til å ha juletre i år! Vi skal være hjemme hos oss selv nesten hele romjulen også, herreguuuuud jeg gleder meg. Og nei, jeg skal ikke vente til lille julaften med å sette det opp.
  Denne kommentaren kunne blitt evig lang, kanskje jeg må skrive et juleinnlegg jeg også? Jeg har forresten ingen julete, det er jo krise, det må jeg få tak i. Koser meg med litt chai da <3

  • Ida

   Så herlig JuleMathilde 😉 Jeg blir så glad når andre også elsker jula! Jeg husker også hvor fint det var første gang vi hadde juletre i leiligheta vår. Det var REN lykke! Og nå klør det i fingrene etter å både pynte treet og ellers rundt i leiligheta. Men det blir først i selve desember. Åååå denne herlige tiden altså ♥ Snart er det svibler, julestjerner og appelsiner med nelliker over alt. Og dersom du lager juleinnlegg på bloggen din blir iallefall jeg å lese det 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *