You’ve cat to be kitten me right meow

Tidenes søteste skilt til kontoret kan du nå finne på Modcloth. Personlig elsker jeg ordspill, og iallefall når det er katterelatert. Haha, du ble vel ikke overrasket? Samtidig så minner dette skiltet meg veldig om «business-livet i New York på 80-tallet», type Secret of my Success og Baby Boom. Og kanskje du ikke trenger et business-skilt, da du hverken har en fot innenfor business-livet eller lever på 80-tallet. Men dette artige skiltet burde vel være obligatorisk på enhver katte-elskeres skrivebord? Ikke sant! Og med de ordene in mind, tar vi i kattelivet helg right meow. Håper alle dere kjære lesere får akkurat den helga dere ønsker dere. Riktig god helg fra oss ♥

2 Comments

    • Ida

      De har så mye lekkert. Bare synd frakten kan være litt dyr, og at det da blir langreiste produkter. Men jeg tenker at dersom man ikke gjør det til en vane å handle der, så skal man ikke ha dårlig samvittighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *