Teselskap

Man trenger egentlig ikke noen spesiell grunn til å ha et teselskap, men denne gangen brukte jeg bursdagen min som «unnskyldning». Og jeg benytter selvfølgelig alle sjansene jeg har til å både pynte litt ekstra, skape stemning, og å drikke te. Alle mine gode venninner var invitert, og her ser dere sofakroken før det begynte å klirre i tekopper og fat.

Jeg hadde bakt sukkerfrie Earl Grey-kjeks og pyntet med lillatoner.

Bursdagsbanneren jeg lagde til 30-årsdagen min ble hengt opp. Alltid fint med gjenbruk. Dessverre bestemte banneren seg for å falle i gulvet nokså tidlig på kvelden – noe som vanligvis betyr slutten på festlighetene. Men vi lot oss ikke stoppe så lett, og fortsatte å drikke te og spise kake.

Og kaker var det nok av. Blant annet denne herlige blåbærostekaken som jeg hadde pyntet med bjørnebær, stemorsblomst og salvie. En av venninnene mine syntes den nesten var for fin til å spise. Men bare nesten 😉 Blomster og bær altså – det er den aller fineste kakepynten. De skaper en sånn luksusfølelse, som passer helt perfekt i et teselskap.

Og jeg var nok den som drakk flest kopper te av alle. Det må man jo gjøre når man har tatt fram sitt aller fineste teservise, har perler i ørene, gammelrosa pumps på føttene og Glenn Miller synger i bakgrunnen. Kjenner dere stemningen? Det var iallefall veldig koselig. Spesielt å få tid sammen med alle de fine venninnene mine.

2 Comments

  1. Så utrolig koselig! Gratulerer med dagen som var! :)) Jeg drømmer om å arrangere ett teselskap, men føler ikke jeg har nok te-venner. Må vel bare invitere vennene og konvertere de til te-elskere!

    • Ida

      Tusen takk! Og tusen takk! Jeg tror kanskje at dersom man selv er engasjert i noe og drar i gang et arrangement, så vil andre også få opp øynene for det. Jeg ser at flere av mine venninner har blitt mer og mer interessert i te etter hvert som jeg har introdusert de for nye teer. Eller når de får smake en ganske perfekt kopp brygget te. Så jeg anbefaler deg bare å invitere til et teselskap. Det er jo uansett en perfekt «unnskyldning» for å få koselig tid sammen 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *