Høstens ønskeliste

Høst for meg er vinrøde farger, fløyel, velur og rutemønster. Rødvin, kakao og massevis av te. Det er innekos, velvære og ullplagg. Derfor er høstens ønskeliste preget av akkurat det. Håper du også blir inspirert, og kanskje finner noe å kose deg med i ruskeværet.

* Katharina-koden av Jørn Lier Horst (hva er vel høsten uten en ny krim?)
* Rosa emaljert kakaokasserolle fra Reiss
* Glassflaske fra GreenGate
* Rosa parfymeflakong fra H&M 
* Amarone Tommasi
* Rooibos Spicy Passion fra Palais des thes (en ordentlig høstte)
* Vinglass med gullkant fra GreenGate (disse fant jeg i vinterkatalogen deres)
* Cardigan i en nydelig farge fra Noa Noa
* Stort rosa skjerf fra H&M
* Sjokolade med hasselnøtter og havsalt fra Hjartesmil sin nye butikk
* Bananhårmaske fra The Body Shop (denne har jeg troen på)
* Eske i semsket skinn fra H&M

7 Comments

 1. Aiaiai, kakaokasserolle! Jeg er allerede på kakaokjøret og kunne trengt en slik. Fin høststemning på den ønskelisten der.

  Pst! Hvordan lager du sånn collage? – Hilsen utekniske tante pose

  • Ida

   Takk Sophie 😉 Jeg ønsker meg nesten alltid ting etter årstidene. Flere som har det sånn? 😀 Den kakaokasserollen fant jeg dessverre ikke noen «vettig» nettside på, men jeg vet at de selger den på Mors Hus i Henningsvær.

   Vet du jeg lette nettet opp og ned for å finne ut hvordan jeg kunne lage en slik collage. Jeg spurte til og med flere andre bloggere, og fikk aldri svar! Synd, man må jo hjelpe hverandre i denne teknologiske verden, ikke sant? Jeg visste at man kan lage slike med Photoshop, men ønsket en enklere løsning. Så til slutt kom jeg over dette blogginnlegget. Og det er kjempeenkelt med picmonkey. Jeg elsker å lage collager, og kan nesten sitte i timesvis å lete etter ting som passer sammen 😉 Håper du får det til.

   • TAKK for svar og link! Og jeg er helt enig, man må hjelpe hverandre der man kan. Gleder meg til å prøve meg på en collage. Ha en deilig mandag!

  • Ida

   Hehe, Amarååååne 😉 Spicy Passion er nydelig god, men man må like krydrete teer for å like den. For den er sterk på smak. Ååå den sjokoladen altså. Finnes det noe bedre enn sjokolade med havsalt?!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *