Så kom sola

Lørdag kom endelig den etterlengtede sola. Og den nøt vi hjemme hele helga. Men på søndagskvelden, når vi ikke hadde sol på verandaen lenger, fant vi ut at vi skulle kjøre oss en tur til Bukta. Klokken ni på kvelden var det fortsatt folk som badet. Det var så herlig og stemningsfullt. All ære til de som bidrar med denne stemningen, for jeg trenger litt høyere temperaturer i vannet før jeg hopper uti.

Men sommerlig antrukket var jeg i bare legger og min grønne prikkete second hand-kjole fra England. Det var aldeles herlig å sitte på steinene i fjæra og kjenne varmen i ansiktet.

I Bukta var ryddingen etter Buktafestivalen godt i gang, og det er imponerende mye arbeid for både de som rigger opp og tar ned igjen. Og etterpå står Bukta like fin tilbake. Som om det aldri hadde vært tre dager med flere tusen mennesker gående, dansende, liggende og sittende rundt om kring – med øl i hånda, sjømat i magen og rockemusikk i øret. Bukta er virkelig en av de fineste musikkfestivalene. I full harmoni med naturen og så nordnorsk som du kan få det. Synd jeg var for sliten til å dra i år. Jeg hadde egentlig veldig lyst å se Midnight Choir. Et av de aller beste bandene. Med den fineste musikken.

Vi fikk også luftet Bodumkoppene våre. Den ene med te og den andre med kaffe. Hehe, ikke vanskelig å gjette hvem som drikker hva. Kjærestetur i kveldssola er ordentlig koselig ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *