Kusmi AquaRosa

Kusmi AquaRosa er en delikat og mild fruktte. Den inneholder eple, tyttebær, bjørnebær, bjørnebærblad, hyllebær, og hibiskus som nøkkelingrediens. Hibiskus er også kjent som rosa te i Vest-Afrika, og det er der denne teen har fått navnet fra. Hibiskus er alltid en viktig faktor i fruktte, og som jeg har nevnt tidligere – ofte årsaken til at mange fruktteer kan bli for syrlig på smak. Overraskende nok har AquaRosa en veldig balansert syrlighet, til tross for ingredienser som hibiskus og tyttebær.

Her har jeg brygget teen i den snille stemora sin finfine tekopp, som jeg eeelsker. Er den ikke lekker? Med lokk og helt perfekt å drikke av. Den har hun hatt i minst 20 år, og jeg er ganske imponert over at det ikke er så mye som et lite hakk i den engang.

Jeg liker så godt teposene til Kusmi. Stoffposer – både lekkert og miljøvennlig.

AquaRosa er forresten koffeinfri, og er også anbefalt som iste. Som vanlig te skal den brygges på 95 grader i 5 minutter, og så lett har man litt hverdagslykke i en kopp ♥ Jeg tror også den kan passe godt som hovedingrediens i punsj. Jeg ser for meg en stor bolle med perfekt rosa punsj, med flytende fruktbiter og ferske blomster. Hadde bare sola kommet snart… Eller kanskje jeg må lage en varm punsj for å holde varmen 😉

4 Comments

  • Ida

   Ja, nyyydelig farge, og nyyydelig te 😉 Kan anbefales på det varmeste (hvis du liker fruktte).

 1. Åh, den har jeg ikke smakt, men Kusmi har jo så mye godt! Takk for tipset – og ja, koppen var nydelig! Jeg har en i lignende stil som jeg kjøpte med meg hjem fra Kina, og den er jeg så glad i. Teen smaker ekstra godt i ekstra fin kopp, hihi!

  • Ida

   Så flott 😉 Jeg håper du blir å like den. Kusmi sine teer er bare fantastiske! Og du har heeelt rett, te smaker ekstra godt når koppen er ekstra fin ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *