God sommer

Nå er vi kommet inn i andre uka i fellesferien, og sommeren er godt i gang. Selv om jeg må innrømme at akkurat nå er er det ikke mye som minner om sommer – bortsett fra frodige trær og blomster. Sol og varme står høyt på ønskelisten her i Henningsvær. Og når det forhåpentlig snart dukker opp, er vi klar med både grill, sandaler og solkrem. I mellomtiden er det koselige samtaler, latter og gitarspilling sammen med pappa og den snille stemora som gir feriefølelse. Kattepusen nyter sin sommerferie hjemme på verandaen sammen med «mommo», hvor været visstnok er litt mer sommerlig enn her. Men uansett, vær, uansett hva du gjør, og uansett hvor du er:

Riktig god sommer fra oss i kattelivet ♥

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *