Min siste pakke fra Iherb

Det er ikke så ofte jeg bestiller fra iHerb lenger. Høy dollarkurs og bevissthet rundt langreiste varer har påvirket meg. Men av og til bestiller jeg, og da spesielt hvis jeg skal ha noe som jeg ikke finner i Norge eller at det er stooor prisforskjell inkludert den ekstra frakten. Denne gangen var jeg så heldig å få gratis frakt. Og nå gleder jeg meg til å kose meg med ferskeniste, Paristea og vaske hendene i duften av fiken og aprikos. Jeg er veldig fan av både Harney & Sons og Deep Steep. De har gode produkter.

Hurraw sine lypsyler er bare helt fantastiske. Ser dere et tema? Jo, nemlig te. Chaite, earl greyte og jasminte. Perfekt for en teelsker som meg. Disse er fuktighetsgivende, varer lenge og er et must for såre lepper. Alle tre pluss noen flere varianter finner du her.

Harney & Sons sin Paristea får jeg ikke nok av. Det er en earl grey med sitrus og vanilje. Selve teen er mild og vaniljesmaken er ganske fremtredende. Også kan man jo ikke la være å nevne den fine teboksen. Går det an å søke hjelp for teboksgalskap?

Fordi earl greyte er favoritten min, kommer det vel ikke som en overraskelse at det er denne jeg liker best av lypsylene. Men de andre to er også veldig gode. Har du bestilt noe spennende fra iHerb i det siste? Eller kanskje du går for mer kortreiste varer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *