Juni

I juni var det stort fokus på blomster (noe dere sikkert har merket på bloggen). Men så er jeg jo over gjennomsnittet glad i blomster, slik at det blir naturlig å gå litt bananas når været endelig tillater meg å ordne i «hagen» min. Jeg har iallefall storkost meg som gartner, og ble ekstra glad når jeg så at de hadde begynt å pynte opp litt i Storgata også. Blomstene er en sterk kontrast til et ellers så håpløst sentrum med bygging og graving overalt.

Jeg måtte stoppe å se på mens de rev ned bygget på baksiden av Rødbanken. Det er så spennende å så på. Men samtidig veldig vemodig når gamle bygg må bøte med «livet».

Vi var i kjempekoselig konfirmasjon. Det er alltid så godt å få tid sammen med familien ♥

Og jeg bestilte meg to nye skjørt fra Zara, som jeg så inderlig ønsket skulle passe meg. Men det gjorde de dessverre ikke. Og da ble jeg litt lei meg – bare se på det nydelige mønsteret og de fine fargene. *sukk*

Bianco var som vanlig søt og rasete, som han alltid er når jeg skal ta bilder av ting som jeg legger på gulvet. Det er noe under her, helt garantert, tenker han nok.

Sommeren gjorde en liten visitt. Og som ekte nordlending springer man da umiddelbart ut for å nyte godværet. Se den herlige kveldssola. Snø i fjellene er forresten helt vanlig også på sommeren her nord. Og det er helt greit det, men nysnø derimot…

Og i godværet benyttet vi også anledningen til å teste ut økologisk pistasjis fra Kolonihagen – med karamelliserte mandler. Som forøvrig var NYDELIG!

En av de fine dagene kom mamma på besøk og hadde med seg rosèvin og aprikoser. Det måtte selvfølgelig nytes ute i «hagen».

Men så kom regnet og hverdagslige sysler igjen. Og Bianco syntes ikke det var så gøy å dra til dyrelegen for tannrøntgen og seniorskjekk. Han kom hjem igjen med barbert forlabb og bandasje rundt foten, og da får man så vondt i mammahjertet. Etter hvert som årene går blir det bare hardere og hardere å sende han avgårde til dyrelegen. Både jeg og kjæresten føler det sånn. Man vet jo at han er i de beste hender, men samtidig så blir man så lett bekymret når det er snakk om sedasjon og narkose. Heldigvis var alle prøver kjempefine, men han må dessverre trekke to tenner som hadde åpen FORL i seg. Hehe, vi får se om det blir gebiss til slutt.

Og når været var dårlig ute, nøt vi blomstene inne. Vi hadde peoner på alle bord og kommoder ♥ Kan dere forresten tro at det er juli allerede i morgen?!  Juli, sommermåneden med stor S. Tida går sannelig fort.

6 Comments

 1. Så mange koselege bilder! Det med rosé og aprikos hadde spesielt fine fargekombinasjonar! Er på veg heim til mor og far no, og kjenner eg gler meg til lyse sommarkveldar og vin på verandaen med mamma og naboen… Kan ikkje TRU at det er juli allereie. Heldigvis har vi mange sommardagar framom oss enno!

  • Ida

   Tusen takk Stine 😉 De fargene er ordentlige Idafarger. De er gjennomgående i nesten alt interiøret her hjemme, pluss lilla. Ja tenk at det er juli allerede. Tida går så utrolig fort. Håper du får en kjempefin sommer på verandaen sammen med mamma og naboen (og sikkert pappa også) ^_^

 2. Så god stemning i disse bildene <3
  Elsker katten, savner en katt i hverdagen!
  Fascinerende dette med byggeplasser, det bygges et stort nytt borettslag (eller hva man skal kalle det, kanskje "boligkompleks") rett ved oss. Gøy å se hvor mange som bare stopper opp og stirrer, spesielt gamle menn, hehe, men det er jo spennende å se på!

  • Ida

   Tusen takk Mathilde Nicoline <3 God stemning er noe jeg legger stor vekt på i hverdagene. Ja, du vet "a home without a cat is just a house" 😉 Og for oss er jo denne katten heeelt spesiell. Han er liksom ikke bare et husdyr. Han er en del av familien. Faktisk babyen vår. Det helt utrolig hvor glad man kan bli i dyrene sine. Uansett dyr. Hehe, når du sier at det spesielt er gamle menn som stopper opp for å se på, tenker jeg umiddelbart at det er som deres "lego" 😛

 3. Den pistasjisen har jeg sett og tenkt at jeg må teste. Har ofte litt vel høye forventninger til diverse nye matprodukter og blir veldig skuffet. Betryggende å lese her at du syns den var nydelig, da hopper jeg i det ved neste anledning!
  Mønsteret på det Zara skjørtet så forresten utrolig fint ut, perfekt til sommeren. Kjipt når det ikke er perfect match.

  • Ida

   Det er dessverre mye nytt som kommer, som ikke er så veldig godt. Eller har så høyt kvalitetsnivå. Hva er greia med det egentlig? I «gamle dager» så var kvaliteten så mye høyere på mange ting. I dag virker det som at det viktigste er å pøse ut nye produkter. Men den pistasjisen var god. Om jeg skulle si noe, hadde jeg ikke blitt lei meg om pistasjsmaken hadde vært litt kraftigere 😉 Og det var med sorg jeg returnerte det skjørtet med blomstermønster. Det var så fint, men passet ikke fasongen min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *