Flowery stuff for summer

Som dere vet ELSKER jeg blomster. Både ekte blomster, og også klær og diverse med blomsterprint. Ja jeg har jo nevnt for dere tidligere at eg er helt gal etter småblomstret stoff fra Liberty. Og jeg må si at sommersesongen da passer ekstra godt for meg. For da popper det opp kjoler, skjørt, duker, egentlig alt mulig rart, med blomster på. For sommer er lik blomster, ikke sant? Så her kommer en hel kavalkade med blomstrete ting til sommeren.

Hvor fin er ikke denne duken i blålige og orange nyanser fra Indiska!!! Den har det passende navnet Floral. Og her får man med litt bohemsk og orientalsk stil også.

Skjørt med full vidde i fargene vinrød og rosa fra mint&berry. Mine beste farger på klær.

Nydelig chiffonskjerf i rosanyanser fra Rosenvinge. Jeg kunne tenke meg å knyte det i håret.

Denne broderte pynteputen fra IKEA gir meg faktisk litt gammeldagse vibber. Nesten som broderi på bunader. Men bare nesten.

Sommerlig topp uten armer fra Indiska. I mørkeblå og gylne farger.

Disse rosa tøyskoene fra Rifle Paper får meg til å tenke på barndommen. Er de ikke søte?

Lekre storblomstrete gardiner i blått og hvitt fra Jotex i litt sånn bestemorstil. Blåfargen er iallefall nydelig, og nå skulle jeg ønske jeg hadde blåe nyanser hjemme. Disse er forresten på salg, så løp og kjøp.

Øyemaske i fantastiske farger fra Liberty. Ja jeg måtte ha med noe fra Liberty. Vi snakker tross alt om blomstermønster nå. Og denne øyemaska er jo bare superfin. Den står iallefall høyt på min ønskeliste.

Den nydeligste sommerkjolen i mint og orange nyanser fra Derhy – som ser ut som den er laget på 40-tallet.

Denne kjempefine broderte strandvesken fra Accessorize, er som to vesker i en. Man kan vrenge den, slik at det stripete stoffet blir på utsiden. Man da får man jo ikke med de fine blomstene.

Nydelig tunika i rosa nyanser fra Indiska. Og veldig moteriktig akkurat nå med off shoulder og volanger. Jeg er ikke superfan av denne trenden, men falt pladask for stoffet.

Underbara Clara har sammen med sin venninne Annakarin laget et nytt klesmerke som heter Miss Clarity. De har designet flere nydelige kjoler med masse fine mønster og farger. Jeg likte spesielt godt denne blomstrete omslagskjolen i svart, rosa og grønn.

4 Comments

  • Ida

   Ja, du har helt rett 😉 Alle kjolene fra Miss Clarity er kjempefine! Jeg håper vi får muligheten til å kjøpe de i Norge også. Vi kan jo kjøpe fra de svenske nettsidene, men da blir det sannelig noen dyre kjoler på grunn av tollen 😛

 1. Ja! Elsker blomstermønster selv, er fryktelig svak for det. Noen ganger blir den nesten vanskelig å kle på seg fordi plaggene ikke matchet hverandre, haha. Den skjerfet var helt nydelig <3

  • Ida

   Hehe, ja blomstermønster mot blomstermønster kan jo bli litt vanskelig å matche. Og før mente jeg at man ikke kunne ha både mønstret overdel og mønstret underdel sammen. Men etter maaaaange timer på bla pinterest har jeg oppdaget at det går faktisk ann 😀 Så nå er jeg litt mer frigjort med mønster og farger generelt. Og det er litt deilig ^_^ Ja det skjerfet elsket jeg, rett og slett <3 Ps. Trives dere på Hamar?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *