Whittard Mango & Bergamot

Husker dere at jeg hadde Whittard sin Mango & Bergamott-te på vårens ønskeliste? Glamourbibliotekaren hadde tipset om den, og jeg følte umiddelbart at den her teen kom jeg til å like. Og bare noen uker etterpå fant jeg den på Taras. For en lykke! Da slapp jeg å få Londonreisende bekjente til å kjøpe den for meg. Og i tillegg var den i denne fine teboksen. Kanskje den fineste teboksen jeg har sett. At det går an å ha sånn flaks.

Og jeg hadde rett. Jeg ELSKER denne teen. Den er så god. Strågul i koppen, mild og rund, men med kraftig smak av mango og bergamott. Og passer like godt som iste, som å drikke varm. Denne blir vi nok å drikke mye av i sommer.

Brygg den på 80 grader i ca 3 minutter, og nyt.

Discover a world of good taste. Ja god smak kan jeg love deg at det er. Så god at jeg endte med å dra tilbake for å kjøpe enda en boks. Hva kan jeg si – jeg er jo veldig glad i te. Faktisk så må jeg si hade nå, for jeg må stikke ut på kjøkkenet å lage meg en kopp dampende lykke. Ha en fin dag alle sammen. Og husk å drikk te!

4 Comments

  1. […] storebror ordnet meg en av favoritt-teene mine som er både vanskelig og dyrt å få tak i. Whittard sin Mango & Bergamott-te er kanskje den teen jeg drikker aller mest av på sommeren. Både varm og […]

  2. […] minst fire timer eller aller helst over natta i kjøleskapet. Min favoritt-te i istebryggern er grønn Mango & Bergamott fra Whittard, men alt funker. Dog vil jeg tro at krydrede teer passer best varm. I år skal jeg også prøve […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *