Fancy Earl Grey

Fancy Earl Grey med fersken fant jeg på Drops i Henningsvær når vi var der i vinterferien. Jeg skal innrømme at jeg ble litt bergtatt av den fine boksen, men det var kombinasjonen av earl grey og fersken som fikk meg til å ta steget å betale over 200 kroner for denne teen. Jeg bare eeelsker fersken. Og jeg eeelsker earl grey. Så da måtte jo denne passe perfekt til meg.

Fancy Earl Grey er en svart te med bergamott, ferskenaroma, ringblomst og roseblad. Teen er middels sterk og smaker søt og blomstret. Bergamottsmaken er sterkest, men fersken kommer tydelig fram på ettersmaken. En nydelig te, som jeg tror vil egne seg godt som iste også. Brygg den på 95 grader i 4 minutter, og jeg minner atter en gang om at teen blir best dersom du ikke koker vannet.

Therapie Te lages av en dame i sør-Sverige. Sammen med noen familiemedlemmer har de en liten og selvstendig bedrift, som lager personlige og familiære produkter. Jeg er veldig fan av frittstående og selvstendige bedrifter i denne «kjedetiden», og dersom du også interesserer deg for det, kan du lese mer om de her. I Norge får du visstnok bare kjøpt Therapie sine teer hos Drops i Henningsvær.

En kopp terapi takk ♥

i

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *