Perch’s 17. Mai Blanding

Forrige uke fikk jeg e-post fra Perch’s hvor de annonserte for denne fantastiske teen – deres splitter nye 17. Mai Blanding. Vanligvis lar jeg meg ikke påvirke av diverse effekter som selges i forbindelse med påske, 17. mai, morsdag og andre «feiringer». Bortsett fra jul kanskje… Jeg er jo så svak for jula. Men jeg klarer fint å kjøpe leverpostei i vanlig innpakning til jula, og trenger absolutt ikke den varianten som det står julepostei på som koster mye mer. Det er innholdet som teller. Og akkurat sånn var det denne gangen også.

Når jeg leste at Perch’s 17. Mai Blanding var en oolong med hylleblomst, solbær, rabarbra, bringebær, jordbær og roseblad, tok det ikke lange tida før den var bestilt. Jeg er så svak for smaker som rabarbra og hylleblomst. Og teer med bær i generelt faller ofte i smak hos meg. Og denne skuffet absolutt ikke! Jeg fikk den i posten i går, og det luktet te i hele postkassa vår. For en lykke! Så langt i dag har jeg drukket 2 kopper, og det lukter faktisk te i hele leiligheta vår nå. Og det er ikke bare lukten som er nydelig, men smaken er også fantastisk. Den er søt og kremete, og jeg kan tenke meg at den passer å drikke til både kaker og frokost, så vel som alene. Smaken er kraftig, og varer lenge.

Trekk den på 95 grader i 5 minutter, og så er det bare å nyyyte ♥ Nå blir det 17. mai hver dag i lang tid framover, for jeg har fått en ny favoritt.

Og selv om vi alle sikkert er enig i at det er innholdet som teller, så har jeg jo nevnt for dere før at jeg er svak for fine innpakninger. Og denne var jo veldig fin da. Se på de fine detaljene på teboksen. Det skader aldri at noe er fint pakket inn, ikke sant? 😉

One Comment

  1. […] Jeg har jo skrevet om 17. mai-teen før. Og selv om vi endte opp med å få feil 17. mai-blanding denne gangen (det finnes nemlig to typer), syns jeg ikke at det gjorde så mye, for årets 17. mai-te er også god. Hovedforskjellen er at fjorårets te er en ren oolong, mens at årets er en blanding av svart te og oolong. Ellers inneholder de begge rabarbra, bringebær og krem som hovedsmak. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *