Det blir helg uten helgevask også

Men likevel… den ultimate helgefølelsen hos oss er nyshinet leilighet, friske blomster og noe godt i glasset. Vi ryddet og vasket grundig i dag, så nå kan helga bare komme. Her har jeg ordnet meg belønning i form av tonic water on the rocks. Så enkelt, og SÅ godt. Hele leiligheten er full av telys, kubbelys og stearinlys i alle fasonger. Kattepusen sover søtt på tøflene mine, og kjæresten sitter å spiller gitar. De nydeligste toner som gjør at man blir helt salig. Kan man ha det bedre!!??! Nå skal vi kose oss med litt god mat, og vi i kattelivet håper alle dere andre også tilbringer helga med de dere elsker aller mest ♥

Riktig god helg fra oss!

 

2 Comments

    • Ida

      Hehe, ja det behovet burde man ikke overse for ofte 😉 Men mange ganger må man bare velge bort helgevasken. Spesielt hvis man er sliten. Men ingenting slår de fredagene som er som denne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *