Rolige morgener

Rolige morgener er noe av det beste jeg vet. Å våkne tidlig, mens det enda er mørkt ute, og stillheten forteller at dagen bare så vidt har begynt. Og jeg har god tid. Tid til å tenne stearinlys, lage en kopp te, og finne fram fargeboka mi. Kattepusen ser på meg med pittesmå øyne, og legger seg til å sove igjen. Jeg sitter i halvmørket og fargelegger. Det er helt stille – til og med i hodet mitt. De eneste tankene jeg har, er hvilke farger som skal være hvor. Rolige morgener er virkelig hverdagslykke.

4 Comments

  1. Ingunn Walsøe

    Så trivelig å lese dine små hverdags lykke beskrivelser. Da dronningen levde var en av morgen ritualene å slippe henne inn og kose litt mens hun valgte tørrforet som var best denne morgenen. Da skulle det masseres på hofta mjaues o småprate. Jeg er enig med Ida….hverdagslykke er en stille morgenstund med en kopp kaffe eller te…..og bare sitte og meditere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *