Pink and red valentines baby shower

Mine gode venninne venter sin baby nummer to – en liten jente. Så derfor samlet vi venninnene oss, og holdt en baby shower for henne. Temaet var pink and red valentines baby shower, og vi pyntet med rødt og rosa, og masse hjerter. Jeg meldte meg frivillig til å ordne pynten, jeg er jo tross alt over gjennomsnittet glad i å klippe i kartong. Hehe! Dessuten er jeg en detaljfreak uten like, og ordensmennesket i meg liker ikke dersom ting ikke matcher helt (tvangstankene mine skal vi snakke om senere :P). Papiret til hjertene kjøpte jeg på Panduro. Og hjertene prydet både stuebordet, kakebordet, og hang på navnetreet. Et navnetre er veldig koselig å ha i baby shower. Man putter kvister oppi en vase, og henger opp lapper i den fargen og fasongen man ønsker, så kan gjestene skrive navneforslag til babyen. Navnetreet fungerer som både pynt og «aktivitet». Dette var forøvrig den eneste baby shower-aktiviteten vi hadde. Vi valgte heller å bruke tiden på å skravle og spise kake.

Jeg kjøpte flaggbanner i rødt og rosa på Søstrene Grene, som fikk henge i vinduet og rundt kakebordet. Og så lagde jeg baby showerskilt. Det ble BABY LOVE siden valentines var temaet. Og det er helt enkelt laget i word, printet ut og deretter har jeg klippet ut bokstavene. Likeså er «Ready to popskiltene» laget i paint, printet og klippet ut. De er så limt dobbelt med en pinne i mellom, og passer perfekt oppi rosa popcornbeger. Jeg liker virkelig ordspillet der – Ready to pop. Popcornbegrene var egentlig mintgrønn, men så hadde jeg rosamønstret kontaktpapir som jeg limte utenpå. Det ble kjøpt lyserosa og vinrøde kubbelys, og blomstene var romantiske og i rosanyanser. Serviettene er kjøpt på Kid Interiør, og det tok meg en evighet å finne noen som passet med temaet vårt. Egentlig skulle man tro at det florerte med rosa og røde servietter så tett opp mot valentines day…?

Vi serverte velkomstdrinker av hylleblomstdrikk med bringebærisbiter og rosa sugerør. Og koste oss ellers med rosa gulrotkake, hjerteformet sjokoladekake, sukkerfri jordbærfromasj i beger, kanelboller, rosa skumgodis, popcorn, potetgull, melon og jordbær. Hjelpes, jeg var stappa når vi var ferdig. Og selvfølgelig var det også gaver. Pittesmå strikkede truser i babyrosa, bamseluer, og kjoler så fine at jeg vil ha samme bare i min størrelse. Ahhh, det er nå koselig å gjøre litt stas på en vordende mor, og feire at en liten ny verdensborger skal komme snart ♥

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *