Mine siste loppisfunn

glassflaske

I desember fant jeg flere fine bruktfunn. Blant annet denne kjempefine glassflaska. Mamma ble helt henrykt når hun så den. Men fulgte opp med å beklage seg over at hun ikke klarer å finne like fine ting på loppemarked og i bruktbutikker. Kanskje jeg må se om jeg finner en lignende til henne. Jeg følte meg i hvert fall veldig heldig som fant denne. Og flaska havnet på soveromskommoden vår med en liten furukvist oppi. Så enkelt, og så dekorativt.

julekort

På Smørtorget fant jeg disse to skattene i denne gamle papirposen. Tenk, hvor mange år som har gått fra de ble puttet i papirposen til de kom hjem til meg. Det er nok en stund siden, for de har vel ikke bokhandel i Honningsvåg nå lenger? Det føles nesten som de har ligget i posen og ventet på meg. Men er ikke kortene søte? Jeg synes jeg husker igjen motivene fra jeg var liten. Disse skal i hvert fall få lov å gjøre «jobben sin» neste desember.

kakeboks

Denne superfine gamle kakeboksen fant jeg også på Smørtorget. En ordentlig julerød kakeboks. Jeg måtte skrubbe litt på den for å fjerne noe gamle rester av en etikett. Og da ble den så fin at den fikk lov å bli en av årets julegaver (eller fjorårets, siden vi nå er i 2017).

kakeboks-med-kjeks

Fylt med sukkerfri Earl Grey-kjeks – som dere selvfølgelig skal få oppskrift på etter hvert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *